Obnoviť stránku

SHAD Taška na nádrž SL20F popruhy na zips

5 1 hodnotení
82,14 €

SHAD Taška na nádrž SL20F popruhy na zips


Taška na nádrž SHAD SL20F ponúka hneď niekoľko výhod. Okrem reflexných prvkov zvyšujúcich vašu bezpečnosť disponuje horným oddelením na mapy, tablety a GPS. K motocyklu tašku pripevníte pomocou dodávaných popruhov na rám motorky a riadidlá. Všetky priehradky so zipsom, vrátane tej hlavnej sú vybavené jazdcami, ktoré sa ovládajú veľmi ľahko aj v rukaviciach. Tie navyše môžete ešte opatriť zámkami pre zabezpečenie obsahu batohu. Tašku je možné využiť aj ako batoh a pohodlné prenášanie umožňuje aj vystužené madlo. Poskytuje dostatok priehradiek a vreciek na osobné veci. Okrem hlavnej priehradky budete mať tiež k dispozícii dve bočné vrecká. SHAD SL20F je rozšíriteľná až na kapacitu 20 litrov, vďaka čomu sa do nej zmestí aj prilba. Samozrejmosťou je potom otvor na vedenie slúchadlového kábla. Súčasťou balenia je aj nepremokavá pláštenka. 

Kľúčové vlastnosti tašky na nádrž SHAD SL20F

  • Rozšíriteľná až na objem 20 litrov
  • Dá sa využiť aj ako batoh
  • Jednoduché používanie zipsov aj v rukaviciach
  • Vrchná časť s okienkom na mapu, telefón alebo GPS
  • Vrátane pláštenky
  • Rozmery: 30 × 18 × 40 cm

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie batožiny

Umiestnenie batožiny na nádrž

Materiál

Materiál Textil

Rozmery (V × Š × H)

Výška 18 cm
Šírka 40 cm
Dĺžka/hĺbka 30 cm

Objem

Objem 20 l

Výbava

Výbava Reflexné prvky, Držadlo na prenášanie, Upínacie popruhy, Integrovaný pršiplášť, Rozšíriteľný objem, Dotyková taška na tablet

Prichytenie tankvaku

Prichytenie tankvaku Popruhy
Kód:  AUPR01477
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  X0SL20F
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06