Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SHAD Taška na nádrž E10P s Pin systémom

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SHAD Taška na nádrž E10P s Pin systémom

SHAD Taška na nádrž E10P s Pin systémom poslúži ako praktický úložný priestor umiestený na nádrži motorky, čo uvítate, keď už máte plné kufre, alebo na vašu motorku nechcete zdĺhavo montovať nosiče kufrov alebo tašiek. Ponúka úložný priestor 5 l, a tak doň bez starostí schováte nielen základné veci, ale napríklad aj oblečenie pre prípad horšieho počasia. Tankvak je určený na umiestnenie na nádrž motocykla. Určite vám padne do oka jeho čierna farba.

Dôležité funkcie tankvaku SHAD Taška na nádrž E10P s Pin systémom

  • Celkový objem tankvaku SHAD 5 l
  • Tankvak SHAD budete môcť umiestniť na nádrž
  • Integrované reflexné prvky zlepšujú viditeľnosť jazdca
  • Farba tankvaku: čierna
  • Materiálom tankvaku je polyester
  • Rozmery: 11 cm × 22 cm × 31 cm

Tankvak SHAD je perfektným spoločníkom na cestách

Z valnej časti bol na výrobu tankvaku použitý materiál polyester, ktorý je obľúbený vďaka svojej vysokej odolnosti. Pri vašich cestách sa vám budú hodiť aj reflexné prvky, ktoré vás v noci patrične zvýraznia. Plno starostí vám ušetrí držiak na mýto. Vďaka vnútorným vreckám si budete môcť ľahko zorganizovať obsah vaku.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Objem

Objem 5 l

Rozmery (V × Š × H)

Výška 11 cm
Šírka 22 cm
Dĺžka/hĺbka 31 cm

Umiestnenie batožiny

Umiestnenie batožiny na nádrž

Materiál

Materiál polyester

Výbava

Výbava Reflexné prvky, Ramenný popruh, Integrovaný pršiplášť, Vystužený, Integrovaný pin, Vnútorné vrecká, Pre dotykový displej, Držiak na mýto
Kód:  AUPR17401
Produktové číslo:  130.X0SE10P

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01