Obnoviť stránku

SHAD Rozšíriteľná bočná taška SL58

Super cena
136,90 € Ušetríte 7,30 €

SHAD Rozšíriteľná bočná taška SL58

Spoločnosť SHAD predstavuje novú sériu cestovných tašiek s modelovým označením SL58. Tieto tašky sa vyznačujú mimoriadne vysokou odolnosťou a kvalitou spracovania, pričom spĺňajú všetky predpisy a normy. Okrem toho zaujmú svojim príjemným a praktickým dizajnom. Samozrejmosťou sú aj reflexné prvky na zvýšenie vašej bezpečnosti počas jazdy v noci. Tašky sa umiestňujú na boky motocykla pomocou suchých zipsov alebo nového systému pripevnenia „Side Back Holder“ s kovovými prvkami na lepšie a pevnejšie prichytenie. Ich jasnou výhodou je ich rozšíriteľnosť, kedy si ich objem môžete prispôsobiť v závislosti na prepravovanom náklade.

Kľúčové vlastnosti rozšíriteľnej bočnej tašky SL58

  • Objem až 58 litrov
  • Reflexné prvky
  • Vysoká odolnosť a kvalita
  • Pripevnenie na suché zipsy alebo montážnou súpravou „Side bag holder“
  • Sťahovacie popruhy
  • Vodoodolné

Tašky s prispôsobiteľným objemom

Celkový objem je až 58 litrov a 46 litrov v nerozšírenom stave. Hlavný úložný priestor a vonkajšie vrecká sú opatrené pevným a odolným zipsom, ktorý je možné bez problémov používať aj s rukavicami. Popruhy umožňujú nastavenie veľkosti tašiek a zabraňujú vibráciám v dôsledku vetra. SHAD SL58 sú vodoodolné, preto sú ideálnym riešením pre všetkých jazdcov, aj tých, ktorí sa pohybujú v teréne.

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie batožiny

Umiestnenie batožiny na bok

Materiál

Materiál Textil

Rozmery (V × Š × H)

Výška 29 cm
Šírka 21 cm
Dĺžka/hĺbka 47 cm

Objem

Objem 58 l

Výbava

Výbava Reflexné prvky, Upínacie popruhy, Integrovaný pršiplášť, Rozšíriteľný objem, Vnútorná výstuž

Počet batožín v súprave

Počet batožín v súprave 2 ks
Kód:  AUPR01474
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  X0SL58

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11