Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SHAD Malá taška SW05W biela

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SHAD Malá taška SW05W biela

Do vodotesnej tašky SHAD SW05W sa okrem vašich osobných vecí zmestí aj napr. kompaktný fotoaparát či mobilný telefón. Je určená pre každého, kto potrebuje prenášať alebo prevážať svoje veci a zároveň chce mať istotu, že sa uloženým veciam v taške nič nestane. SHAD SW05W je totiž 100 % vodotesná a vyrobená z obojstranného PVC opatreného 420D nylonom. Zipsy sú tiež vodotesné a môžete tak mať istotu, že dovnútra sa nedostane ani kvapka vody. Vnútorná penová vložka tašky je vyberateľná, odolná voči nárazom a poskytuje dostatok miesta na rôzne predmety. Vďaka dodávanému popruhu možno nosiť tašku okolo pása alebo cez rameno. Samozrejmosťou je aj vonkajšie vrecko na rôzne drobnosti.

Kľúčové vlastnosti tašky SHAD SW05W

  • Rozmery: 20 × 15 × 13 cm
  • Kapacita 5 litrov
  • 100 % vodotesná, vrátane zipsov
  • Vyberateľná penová vložka
  • Možnosť nosiť cez rameno alebo okolo pása
Kód:  AUPR01491
Produktové číslo:  W0SB05W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11