Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SHAD Komfortné sedlo čierno/biele, sivo/modré švy pre PIAGGIO/VESPA MP3 250 (2009 – 2013)

5 1 hodnotení
251,90 €

SHAD Komfortné sedlo čierno/biele, sivo/modré švy pre PIAGGIO/VESPA MP3 250 (2009 – 2013)

Doprajte si pri svojich výjazdoch dokonalý komfort. Sedlo SHAD je vyrobené z tých najlepších materiálov a vyniká tiež pútavým dizajnom. Ľahko odolá nielen nepriazni počasia – slnku, snehu či dažďu, ale aj chemikáliám, s ktorými sa môže dostať veľmi ľahko do styku, teda predovšetkým benzínu a oleju. Švy sedla sú podlepené a vodoodolné. Praktická konštrukcia spoločne s rozšírenou sedacou časťou sa postará o vaše pohodlie aj počas naozaj dlhých ciest. 

Komfortné sedlo SHAD ponúka

  • Kvalitné materiály odolné voči slnku, snehu, dažďu, oleju aj benzínu
  • Zväčšená plocha na sedenie a komfortné konštrukcia
  • Moderný dizajn
  • Podlepené vodoodolné švy

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Syntetická koža

Farba sedadla

Farba sedadla čierna, biela
Farba švov modrá, Sivá

Vlastnosti sedadla

Výbava sedadla odolné voči poveternostným vplyvom, odolné voči chemikáliám, komfortná konštrukcia, zväčšená plocha na sedenie, vodoodolné podlepené švy
Typ sedadla jednodielne
Kód:  AUPR01454
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  130.SHV0M2320

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12