Obnoviť stránku

Sencor SMR 130 TWIN

4,4 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SMR 130 TWIN

Sencor SMR 130 TWIN predstavuje súpravu 2 vysielačiek, s ktorými si vychutnáte veľa zábavy. Vysielačky s dosahom až 7 km v otvorenom teréne disponujú 8 kanálmi s automatickým skenovaním a monitorovaním jednotlivých kanálov. Spoľahlivú komunikáciu aj na väčšie vzdialenosti zabezpečí funkcia automatického potlačenia šumu. Nechýba ani možnosť nastavenia hlasitosti či volací tón a samozrejmosťou je aj podsvietený displej, vďaka ktorému je vysielačky možné bez problémov používať aj v tme. S vysielačkami Sencor SMR 130 TWIN sa nudiť skutočne nebudete. Tieto, funkciami nabité vysielačky zabavia vaše deti aj vás.

Kľúčové vlastnosti - Sencor SMR 130 TWIN

  • Súprava 2 vysielačiek
  • Sencor SMR 130 TWIN s dosahom až 7 km
  • 8 kanálov s automatickým skenovaním a monitorovaním kanálov
  • Funkcia automatického potlačenia šumu
  • Podsvietený displej a nastavenie hlasitosti
  • Tón ukončenia vysielania, tón klávesov aj volací tón
  • Farebné vyhotovenie: zeleno-čierne

Vysielačky, ktoré vás budú baviť

Sencor SMR 130 TWIN zabaví skutočne celú vašu rodinu. Vďaka veľkému dosahu môžete byť v spojení až na vzdialenosť 7 km! Vysielačky sú okrem skvelého dosahu vybavené mnohými užitočnými funkciami, medzi ktorými nemôže chýbať ani tón pre ukončenie vysielania či možnosť zapnúť alebo vypnúť tón klávesov. Fungujú pomocou 3 AAA batérií a o ich stave vás bude informovať indikátor. Súčasťou súpravy sú okrem samotných vysielačiek tiež dva držiaky na opasok. Vychutnajte si komunikáciu na diaľku vďaka vysielačkám Sencor SMR 130 TWIN.

Rozmery:
145 × 51 × 35 mm

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Dosah vysielačky 7 km
Počet kanálov 8
Typ batérie AAA
Počet batérií 3 ks
Kód:  SN006aq3
Produktové číslo:  SMR 130 TWIN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19