Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SENA Momentum, (lesklá biela)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENA Momentum, (lesklá biela)

Integrálny Prilba na motorku SENA Momentum, (lesklá biela) je konštruovaná na jazdu na motorke cez mesto aj na rýchlostných cestách. Vychytané zhotovenie prilby pre motorkárov, ktoré je zárukou použitia tých najvhodnejších materiálov – v tomto prípade ide o sklolaminát – zaisťuje najvyššie pohodlie a ochranu každému jazdcovi. Dodáva vám pritom nutnú ochranu pred zranením hlavy pri náraze. Plexi možno odklopiť, takže nie je potrebné neustále dávať dole celú helmu. Prilba je predpripravená na pridanie interkomu pre bezpečnú komunikáciu.

Podstatné funkcie prilby na motorku SENA Momentum, (lesklá biela)

  • Zapínanie DD krúžkami vám nebude robiť problém ani v rukaviciach
  • Hmotnosť prilby je len 1750 g
  • Vyťahovateľný interiér možno vymeniť alebo preprať
  • Odnímateľné lícnice môžete, ak ich potrebujete dať dolu
  • Predpríprava motohelmy na interkom po jeho implementácii ponúkne možnosť komunikácie so zvyškom skupiny
  • Norma homologácie ECE 22,05
Kód:  Motonad00787

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07