Obnoviť stránku

SENA Bluetooth handsfree headset 30K (dosah 2 km)

Super cena
299,68 € Ušetríte 9,12 €

SENA Bluetooth handsfree headset 30K (dosah 2 km)

Intercom SENA Bluetooth handsfree headset 30K (dosah 2 km) je skvelým nástrojom pre bezpečné spojenie počas motorkárskych vychádzok s vašimi spoločníkmi motorkári, ale aj so spoločníkom na sedadle. Prišiel na vás náhle smäd? Už nemusíte zbesilo gestikulovať! Jednoducho to povedzte do mikrofónu. Perfektný intercom na motorku Sena je priamo určený na komunikáciu 4 užívateľov s tým istým zariadením, čo vie do 2 km. Odteraz môžete nonstop hovoriť o všetkom, čo vám napadne.

Hlavné vlastnosti intercomu SENA Bluetooth handsfree headset 30K (dosah 2 km)

  • Intercom Sena je skvelý prostriedok na bezproblémovú komunikáciu 4 užívateľov
  • Dosah Bluetooth až do vzdialenosti 2 km
  • Použiteľný aj ako handsfree na motorku v spojení s mobilmi, GPS aj MP3
  • Pohodlné ovládanie vďaka ovládacím tlačidlám na intercome alebo hlasovými pokynmi
  • Mobilná aplikácia zabezpečuje detailné nastavenie
  • Redukcia nežiaduceho šum
  • Intercom Sena má hmotnosť 61 g

Intercom SENA Bluetooth handsfree headset 30K (dosah 2 km) vám zabezpečí ľahkú aj ničím nerušenú komunikáciu s vašimi priateľmi motorkármi

Bezchybný prenos zabezpečuje technológia Bluetooth, a preto vám párovanie zaberie len chvíľu. Detailné nastavenie vykonáte pomocou aplikácie v smart telefóne. Náročnejšie nebude ani inštalovať intercom na helmu. Vyrážate skôr bez priateľov? Intercom SENA Bluetooth handsfree headset 30K (dosah 2 km) využijete aj v týchto situáciách. Tento intercom môžete pokojne použiť aj ako handsfree na motorku. Môžete tak ísť po diaľnici a súčasne vybavovať prichádzajúce hovory, riadiť sa pokynmi navigácie či prehrávať uložené pesničky. Ovládacie prvky sa nachádzajú priamo na zariadení, lepšie a bezpečnejšie je ale ovládanie hlasom, ktoré tento bezdrôtový intercom ponúka.

Intercom vás zaujme aj svojimi ďalšími funkciami

Intercom Sena je sympatický svojimi funkciami pre maximálny komfort v používaní. Funkcia redukcie šumu potláča hluk, ktorý vzniká pohybom motocykla, prevádzkou či vetrom, aby sa zlepšila kvalita hlasového spojenia.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Na motorku
Vyhotovenie slúchadla Náhlavné
Prenos zvuku Bluetooth
Verzia Bluetooth 4.1
Funkcie Potlačenie okolitého šumu (DSP)

Farba

Farba Čierna

Dosah

Maximálny dosah 2 km

Vlastnosti a funkcie

Hmotnosť 61 g
Ďalšie funkcie Mobilná aplikácia, Hlasové ovládanie, redukcia šumu

Počet zariadení

Max. počet zariadení 4
Kód:  Moto29664
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M143-581

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03