Obnoviť stránku

SEFIS C18 prepravný moto stojan

4,5 2 hodnotení
51,77 €

SEFIS C18 prepravný moto stojan

Plne nastaviteľný stojan na motorku SEFIS

Motocyklový stojan SEFIS C18 slúži na bezpečnú prepravu a parkovanie motocykla či skútra. Pojme kolesá s priemerom 12 – 21 palcov a šírkou 100 – 130 mm. Je vybavený bezpečnostným pinom, ktorý zamedzí uvoľneniu kolísky istiaceho kolesa. Pomocou pinu kolísku ľahko uzamknete a zaistíte tak motocykel proti nechcenému vyjdeniu zo stojana. Stabilitu stojana na hladkom povrchu zaručia gumové vankúšiky a adaptér, ktoré súčasne chránia podlahu pred poškriabaním. Stojan jednoducho zakotvíte do podlahy dodávky, prívesu či garáže štyrmi otvormi. Zakotvenie prispeje k perfektnej stabilite a bezpečiu motocykla počas prepravy a umožní tiež využiť dvojicu ôk, ktoré sú určené na pretiahnutie prepravných popruhov a fixáciu motocykla priamo k stojanu.

Stojan SEFIS C18 vyniká svojím robustným vyhotovením

Stojan na motorku SEFIS C18 vyniká svojím robustným vyhotovením. Vyrobený je z vysoko kvalitnej ocele a jeho hlavná konštrukcia je tvorená masívnymi 30 mm profilmi, vďaka čomu ponúka skvelú stabilitu a dlhú životnosť. Jeho zloženie vám navyše zaberie iba pár minút. Stojan je pritom navrhnutý tak, aby riešil najčastejšie problémy bežných typov stojanov, ako je napríklad presahujúca predná vrchná časť konštrukcie. Stojan na motocykel SEFIS C18 disponuje dostatočne dlhými nohami, ktoré tak bezpečne dosadnú k stene ochrannými gumovými adaptérmi, zatiaľ čo predná vrchná časť stojana sa steny nedotkne. SEFIS C18 zaručí skutočne bezpečnú prepravu aj parkovanie vášho motocykla.

Kľúčové vlastnosti prepravného moto stojana SEFIS C18

  • Stojan SEFIS určený na bezpečnú prepravu a parkovanie motocykla či skútra
  • Pojme kolesá s priemerom 12 – 21 palcov a šírkou 100 – 130 mm
  • Bezpečnostný pin zamedzí uvoľneniu kolísky istiaceho kolesa
  • Stabilitu stojana na hladkom povrchu zaručia gumové vankúšiky a adaptér
  • Stojan na motocykel SEFIS C18 je možné zakotviť do podlahy dodávky, prívesu či garáže štyrmi otvormi
  • Vyrobený z vysoko kvalitnej ocele
  • Konštrukcia je tvorená masívnymi 30 mm profilmi
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Protikorózna povrchová úprava, Rozložiteľný
Farba Čierna
Materiál oceľ, Plast
Kód:  Moto29708
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5359-MS-050147

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13