Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

RUPES BigFoot Claw Pad Tool

23,18 €

RUPES BigFoot Claw Pad Tool

Uľahčite si skladanie leštiacich kotúčov s príslušenstvom Rupes BigFoot Claw Pad Tool. Jeho použitie spočíva v jednoduchom vsunutí medzi suché zipsy unášača a následnom oddelení kotúčov. Zadná strana nástroje navyše obsahuje kefu s nylonovými štetinami. Tie vám pomôžu s riadnym čistením kotúčov, čím sa predĺži ich životnosť. Rupes BigFoot Claw Pad Tool je kompatibilný so špeciálnym opaskom toho istého výrobcu. Ak teda chcete mať pri práci s oddeľovačom poruke aj iné príslušenstvo, Detailing Belt by vo vašej kutilskej výbave nemal chýbať.

Kľúčové vlastnosti oddeľovača Rupes BigFoot Claw Pad Tool

  • Nástroj určený na vyberanie a čistenie leštiacich kotúčov
  • Obsahuje nylonovú kefu a gumový povrch s vlnkami
  • Vhodný pre penové aj mikrovláknové kotúče
  • Vyrobený z pevného plastu
Kód:  AUPR16849
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9.BF7001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07