Obnoviť stránku

ROLEFF Textile, pánske (čierne, veľ. 2 XL)

107,90 €

ROLEFF Textile, pánske (čierne, veľ. 2 XL)

Ak sa vozíte na vašom stroji do vzdialených alebo blízkych miest, nepochybne sa zhodneme, že kvalitná ochrana je základ. Pánske moto nohavice ROLEFF Textile, pánske (čierne, veľ. 2 XL) perfektne spájajú v harmonický celok komfort a ochranu a okamžite milo prekvapia dizajnom všetkých, ktorí preferujú štýl Urban. Tieto kvalitne spracované nohavice na motorku prinášajú dostatočnú ochranu pri nečakaných pádoch, o čo sa hlavne stará exteriérový materiál Textil.

ROLEFF Textile, pánske (čierne, veľ. 2 XL) sú moto nohavice do nepohody

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez nevyhnutných protektorov na dôležitých častiach tela, ktoré absorbujú hlavnú silu nárazu pri pádoch. Z toho dôvodu motorkárske nohavice ROLEFF Textile, pánske (čierne, veľ. 2 XL) majú vo výbave ochranu na kolenách. Nohavice na motorku ROLEFF Textile, pánske (čierne, veľ. 2 XL) môžete používať po celý rok. A v jeseni či na začiatku jari bude užitočná odopínateľná vložka. Pokiaľ bude vonku liať ako z krhly, tak sa nemusíte obávať. Moto nohavice ROLEFF Textile, pánske (čierne, veľ. 2 XL) sú totiž nepremokavé. K väčšiemu luxusu prispieva okrem iného aj fakt, že nohavice na motorku si možno prispôsobiť. Nastaviteľná je najmä šírka pásu a pozícia kolenných chráničov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, nepremokavá úprava, Reflexné prvky, vodoodolná membrána
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, pozícia kolenných chráničov
Kód:  Moto20603
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-07-2XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14