Obnoviť stránku

ROLEFF Rujana čierna 3XL

Príslušenstvo k tovaru

ROLEFF Rujana čierna 3XL

Ak sa vozíte na svojom žihadle za prácou aj za zábavou, zaručene sa zhodneme, že nemá cenu riskovať zbytočné poranenia. Pánska bunda na motorku ROLEFF Rujana čierna 3XL dokonale spojila ochranu a komfort a od začiatku zaujme svojím vzhľadom všetkých motorkárov. Táto kvalitne spracovaná moto bunda prináša nevyhnutnú ochranu, o čo sa postará hlavne exteriérová vrstva z materiálu textil.

ROLEFF Rujana čierna 3XL je motorkárska bunda pre pohodlnú a bezpečnú jazdu

Čo by to bolo za motorkára bez integrovaných chráničov na citlivých oblastiach trupu, ktoré zaručujú ochranu pri páde. Z toho dôvodu bunda na motorku ROLEFF Rujana čierna 3XL má kvalitné protektory na ramenách aj lakťoch. Pomyselnou čerešničkou na torte je potom fakt, že obsahuje aj chrbtový chránič. K príjemnému pocitu z jazdy prispieva samozrejme aj možnosť poupraviť miery na bokoch.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske

Chrániče

Umiestnenie chráničov Chrbát

Veľkosť

Veľkosť XXXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Kód:  AUPR274559
Produktové číslo:  M100-223-3XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16