Obnoviť stránku

ROLEFF Land Softshell čierna XL

Príslušenstvo k tovaru

ROLEFF Land Softshell čierna XL

Pokiaľ sa vozíte na mašine do blízkych aj vzdialených miest, nepochybne sa zhodneme, že bezpečnosť je vždy na prvom mieste. Pánska bunda na motorku ROLEFF Land Softshell čierna XL perfektne spája do harmonického celku komfort a ochranu a už pri prvom pohľade uchváti svojím dizajnom všetkých motorkárov. Táto prvotriedna moto bunda dodá tak nutnú ochranu pri nečakaných pádoch, ktorú má na svedomí vrchný materiál softshell.

ROLEFF Land Softshell čierna XL je motorkárska bunda pre všetkých fanúšikov jednej stopy

Avšak správny motorkár sa nezaobíde bez kvalitných chráničov na citlivých miestach trupu, ktoré zmierňujú potenciálne následky. A preto moto bunda ROLEFF Land Softshell čierna XL má kvalitné protektory ramien aj lakťov. A skvelá správa je, že ukrýva dokonca aj ochranu chrbta. Pocit bezpečia zaručuje aj to, že bunda na motorku ponúka možnosti prispôsobenia v oblasti bokov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál softshell

Určenie

Určenie Pánske

Chrániče

Umiestnenie chráničov Chrbát

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Kód:  AUPR274575
Produktové číslo:  M100-225-XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18