Obnoviť stránku

ROLEFF Ladylike čierna L

Príslušenstvo k tovaru

ROLEFF Ladylike čierna L

Ak sa vozíte na motocykli do blízkych aj vzdialených miest, iste budete súhlasiť, že bezpečnosť je prioritou. Dámska bunda na motorku ROLEFF Ladylike čierna L vzorne prepojuje bezpečnosť a komfort a už pri prvom pohľade upúta svojím dizajnom všetkých motorkárov. Táto precízne vyrábaná motorkárska bunda plní kompletnú ochranu, čo si primárne berie na starosť použitý vonkajší materiál textil.

ROLEFF Ladylike čierna L je moto bunda, ktorá vydrží

Poriadna motorkárska bunda sa ale nezaobíde bez kvalitných chráničov na podstatných častiach trupu, ktoré zmierňujú potenciálne následky. A preto motorkárska bunda ROLEFF Ladylike čierna L má ochranu nielen lakťov, ale aj ramien. Posledným dielikom skladačky dokonalosti sa potom stáva fakt, že pridáva ešte ochranu chrbtice. Vyššiemu pocitu komfortu prispieva aj to, že si môžete nastaviť podľa vlastného uváženia rozmery na rukávoch a v páse.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Dámske

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Kód:  AUPR274474
Produktové číslo:  M101-04-L

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03