Obnoviť stránku

ROLEFF Ladylike čierna M

Príslušenstvo k tovaru

ROLEFF Ladylike čierna M

Pokiaľ sa vozíte na motorke na výlety alebo do práce, bezpochyby viete, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Dámska moto bunda ROLEFF Ladylike čierna M vzorne zjednocuje praktickosť a pohodlie a okamžite poteší svojím dizajnom, ktorý sadne každému motorkárovi. Táto výnimočne spracovaná motorkárska bunda zaistí toľko nevyhnutnú ochranu pri nečakaných pádoch, čo si primárne berie na starosť exteriérový materiál textil.

ROLEFF Ladylike čierna M je bunda na motorku, ktorá vám zaistí komfortnú jazdu

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez nevyhnutných chráničov na nejexponovanejších miestach trupu, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. A z toho dôvodu motorkárska bunda ROLEFF Ladylike čierna M zahŕňa vo výbave kvalitné protektory lakťov a ramien. A navrch zahŕňa ešte chránič chrbtice. K väčšiemu pohodliu počas jazdy prispieva samozrejme aj možnosť poupraviť miery na pažiach a v páse.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Dámske

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Kód:  AUPR274475
Produktové číslo:  M101-04-M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08