Obnoviť stránku

ROLEFF Kodra Sports, pánske (čierne, veľkosť L)

Príslušenstvo k tovaru

ROLEFF Kodra Sports, pánske (čierne, veľkosť L)

Ak jazdíte na svojom vozidle za prácou aj za zábavou, nepochybne sa zhodneme, že nemá cenu zbytočne riskovať. Pánske moto nohavice ROLEFF Kodra Sports, pánske (čierne, veľkosť L) skvele združujú ochranu a komfort a od počiatku uchvátia svojím vzhľadom každého, komu sa páči štýl Road a Enduro. Tieto vynikajúce moto nohavice zaistia tak potrebnú ochranu pri pádoch, čo si primárne berie na starosti použitý vonkajší materiál Polyester a Textil.

ROLEFF Kodra Sports, pánske (čierne, veľkosť L) sú nohavice na motorku zaručujúce komfort aj bezpečie

To by ale nestačilo bez nevyhnutných protektorov na najcitlivejších oblastiach, ktoré zmiernia následky pádu a nárazu. A z toho dôvodu motorkárske nohavice ROLEFF Kodra Sports, pánske (čierne, veľkosť L) obsahujú protektory na kolenách. Moto nohavice ROLEFF Kodra Sports, pánske (čierne, veľkosť L) možno nosiť celoročne. A v mesiacoch, keď už počasie tak nepraje, bude prospešná odnímateľná termovložka. Aj v prípade dažďa budete v suchu. Moto nohavice ROLEFF Kodra Sports, pánske (čierne, veľkosť L) sú totiž nepremokavé. K luxusnému pocitu z jazdy prispieva samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Prispôsobiteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester, Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Enduro

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, nepremokavá úprava, Priedušný materiál, vodoodolná membrána
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Kód:  Moto20665
Produktové číslo:  M110-20-L

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08