Obnoviť stránku

ROLEFF Kodra, pánske (čierne, veľkosť S)

122,90 €

ROLEFF Kodra, pánske (čierne, veľkosť S)

Pokiaľ sa vozíte na vašej motorke do vzdialených alebo blízkych miest, určite sa zhodneme, že bezpečnosť je prioritou. Pánske moto nohavice ROLEFF Kodra, pánske (čierne, veľkosť S) príkladne spájajú v jedno ochranu a komfort a už na prvý pohľad upútajú svojím vzhľadom všetkých, ktorí preferujú štýl Road a Enduro. Tieto vynikajúce nohavice na motorku prinášajú suverénnu ochranu pri prípadnej nehode, o čo sa postará vrchná vrstva z materiálu Polyester a Textil.

ROLEFF Kodra, pánske (čierne, veľkosť S) sú moto nohavice, ktoré zaručia bezpečnú jazdu

To by ale neznamenalo toľko bez dobrých chráničov na rizikových miestach trupu, ktoré zmierňujú potenciálne následky. A preto moto nohavice ROLEFF Kodra, pánske (čierne, veľkosť S) majú vo výbave ochranu na kolenách. Moto nohavice ROLEFF Kodra, pánske (čierne, veľkosť S) môžete využívať behom celej sezóny. A v mesiacoch, keď už počasie tak nepraje, bude užitočná vyberateľná vložka. Ani prehánka už vás nedonutí zastaviť. Moto nohavice ROLEFF Kodra, pánske (čierne, veľkosť S) totiž disponujú vodovzdornou úpravou. K väčšiemu pohodliu počas jazdy prispieva samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Nastaviteľná je predovšetkým šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester, Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Enduro

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, nepremokavá úprava, Reflexné prvky, vodoodolná membrána
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Kód:  Moto20634
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-11-S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14