Obnoviť stránku

RING Štartovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12 V REPP900

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

RING Štartovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12 V REPP900

RING Compact Lítium PowerPack 12 V REPP 900 zaiste oceníte v prípade, keď vám nechce naskočiť auto. Dve plne izolované kliešte zaisťujú efektívne napájanie prúdom. Súčasťou štartovacieho zdroja je vstavaný akumulátor s ochranou proti skratu, prepólovaniu a prepätiu, ktorý zároveň umožňuje funkciu powerbanky. Lítiový štartovací zdroj je vhodný ako pomocný štartovací zdroj pre vozidlá s obsahom motora do 2 l. Štartovací zdroj má LED svietidlo pre prípad núdze, k tomu tiež obsahuje 12 V zásuvku a USB slot umožňujúci mobilné napájanie.

Vlastnosti a príslušenstvo

  • Funkcia powerbanky
  • LED svietidlo s funkciou SOS
  • 12 V zásuvka
  • USB slot
  • Vstavaný akumulátor
  • Automatický napájací sieťový zdroj
  • Ochrana proti prepólovaniu, skratu a prepätiu
  • Kábel na zapojenie do zásuvky na zapaľovač (12 V adaptér)

Nielen štartovací zdroj

Štartovací zdroj obsahuje ochranu proti prepólovaniu, skratu aj prepätiu. Špičkový prúd štartovacieho zdroja je 600 A, štartovací prúd sa rovná 240 A, a to pri hmotnosti zariadenia len 1,25 kg. Prístroj pracuje s napätím 12 V a s jeho pomocou možno naštartovať vozy s 12 V autobatériou. Funkcia powerbanky rozširuje možnosti použitia prístroja tým, že mobilný telefón alebo tablet možno ľahko dobiť. Vnútorný akumulátor s kapacitou 3 Ah možno ľahko a rýchlo dobiť priloženým sieťovým adaptérom za 4 hodiny. Štartovací zdroj umožňuje aj núdzové napájanie cez 12 V zásuvku či USB výstup. Pre každý prípad obsahuje štartovací zdroj kvalitné LED svietidlo s SOS funkciou. Robustný kryt zvyšuje odolnosť a životnosť štartovacieho zdroja. 

Rozmery:
55 × 212 × 98 mm

Parametre a špecifikácia

Výstupy

Výstupy 12V zásuvka
Kód:  AUPR01840
Produktové číslo:  REPP900
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11