Obnoviť stránku

RING Solárna nabíjačka RSP150, 12 V, 1.5 W

4,3 9 hodnotení
17,90 €

RING Solárna nabíjačka RSP150, 12 V, 1.5 W

Praktická solárna nabíjačka RING RSP150 vám zaistí dlhú prevádzku najrôznejších akumulátorov od vozidiel po lode. Nabíjačka udrží akumulátor „pri živote” aj po dlhšej dobe, kedy ho nedobíjate. Stačí ju pripojiť do štandardného 12 V konektora (so záporným pólom na kostre vozidla), teda najčastejšie do zásuvky zapaľovača. Funguje tiež pri zamračenej oblohe pri nízkej intenzite svetla. Iste oceníte jej odolnosť voči nárazom a poškodeniu. Je tak ideálnym pomocníkom pri kempovaní či dlhých zastávkach, kedy poskytne celodenné priebežné dobíjanie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Výstupný výkon 1,5 wattov
  • Predĺži životnosť akumulátorov
  • Vyššia odolnosť
  • Pre 12 V zásuvky
  • Bezúdržbová prevádzka

Ako docieliť tej správnej účinnosti

Povrch solárneho panelu by mal byť vždy úplne čistý, aby články mohli pohltiť čo najviac svetla. Aj napriek vyššej odolnosti dbajte na šetrné zaobchádzanie a nevystavujte príliš panel priamemu styku s vodou. Panel natočte k slnku či inému zdroju svetla do ideálneho uhla, pretože má vplyv na účinnosť. Nabíjačka je určená iba pre priebežné dobíjanie a oživenie akumulátora a neslúži na plnohodnotné nabíjanie!

Rozmery:
351 × 125 × 13 mm

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie solárne nabíjanie

Vlastnosti

Nabíjacie napätie 12 V
Min. nabíjací prúd 0,09 A
Max. nabíjací prúd 0,09 A
Max. kapacita nabíjanej batérie 47 Ah
Druh nabíjaných batérií Gélové, stacionárny, trakčný, AGM, MF, VRLA, zaplavené, EFB
Mikroprocesor nie
Kód:  AUPR01816
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RSP150

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11