Obnoviť stránku

RING Multifunkčný štartovací zdroj s meničom REPP265

238,90 €

RING Multifunkčný štartovací zdroj s meničom REPP265

Keď máte problémy s naštartovaním vozidla, je tu pre vás multifunkčný štartovací zdroj RING REPP 265 s meničom. Súčasťou štartovacieho zdroja je vnútorný akumulátor spoločne s ochranou proti prepólovaniu, testom stavu batérie a nabíjacou podložkou. Možnosť naštartovať vozidlo s obsahom motora až do 3,5 l ho predurčuje pre profesionálne využitie. Pre prípad zlého osvetlenia má štartovací zdroj kvalitnej LED osvetlenie. Štartovací zdroj má ďalej 12V zásuvku, USB slot a funkciu power station a battery alarm.

Vlastnosti a príslušenstvo

  • Menič napätia
  • Ochrana proti prepólovaniu batérie
  • Zvuková indikácia vybitej batérie
  • LED osvetlenie
  • Vstavaný akumulátor
  • 12V zásuvka
  • Test stavu batérie
  • Nabíjacia podložka
  • USB výstup

Nabitý funkciami

Multifunkčný štartovací zdroj umožňuje naštartovať vozidlá s 12V autobatériou pomocou interného akumulátora aj v prípade, keď nie je po ruke elektrická zásuvka. Štartovací zdroj obsahuje ochranu proti prepólovaniu káblov, s kapacitou vnútorného akumulátora 33 Ah. Štartovací zdroj váži 15 kg a veľkosť maximálneho štartovacieho prúdu je 800 A. Test stavu batérie, ktorý indikujú farebné diódy, dopĺňa zvuková signalizácia vybitej batérie (battery alarm). Súčasťou štartovacieho zdroja je 12V zásuvka a USB vstup pre malé elektrospotrebiče, ako sú MP3 prehrávač, alebo nabíjačka. Vstavaný 300W menič napätia s parametrami 12V DC/230V AC zvyšuje spoločne s nabíjacou podložkou (power station) úžitkovú hodnotu štartovacieho zdroja.

Rozmery:
325 × 360 × 355 mm

Parametre a špecifikácia

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 2,1 A
Max. výstupné napätie 5 V

Výstupy

Výstupy USB-A, 230V zásuvka, Konektor pre štart vozidla, 12V zásuvka
Celkový počet výstupov 4+

Štartovací prúd

Štartovací prúd 800 A

Max. objem

Max. objem benzín 4 l
Max. objem diesel 2,5 l

Ďalšia výbava

Ďalšia výbava Power Bank, Svietidlo
Kód:  AUPR01839
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  REPP265
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01