Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Prilby na motorku

Prilba na motocykel je nevyhnutný ochranný prostriedok a jej nosenie je nariadené zákonom – vzťahuje sa tak na vodiča motorky, ako aj na spolujazdca. Prilba na motorku slúži hlavne na ochranu života a zdravia pri páde, ale poskytuje aj ochranu pred poveternostnými vplyvmi a prachom. V našej ponuke nájdete integrálne prilby, motokrosové prilby, výklopné prilby aj otvorené prilby. Aké sú medzi nimi rozdiely, výhody a nevýhody, a ako vybrať tú najvhodnejšiu? Pokračovať
Spresniť parametre
252 položiek

Prilby na motorku

V kategórii Prilby na motorku máme práve teraz na Alza.sk celkom 252 produktov. Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02