Obnoviť stránku

Pneumatiky Matador

Pneumatiky Matador

Matador: Ready for the Challenge!

Matador je úspešná slovenská značka pneumatík s dlhou tradíciou, ktorá je od roku 2007 súčasťou známeho koncernu Continental AG. Pneumatiky Matador v sebe premietajú viac ako 110 rokov skúseností značky, rovnako ako zručnosť a know-how skutočných odborníkov v obore. Samozrejmosťou je dôraz na maximálnu kvalitu a spoľahlivý výkon v každých podmienkach. Poradia si tak s akokoľvek náročnou výzvou. Čítajte ďalej a presvedčte sa sami.

Letné pneumatiky Matador

Letné pneumatiky Matador

Letné pneumatiky Matador sú skvelou voľbou na cesty aj do ľahkého terénu. Pneumatiky Matador MP 47 Hectorra pre osobné vozidlá a SUV bodujú najmä vysokou úrovňou bezpečnosti, nezaostávajú však ani z hľadiska športového dizajnu, hlučnosti alebo životnosti. Matador pneumatiky MP 82 Conquerra vás zase podržia aj v teréne, a to bez kompromisov na jazdnom komforte alebo životnosti. V ponuke značky nájdete navyše aj Matador pneumatiky Hectorra Van alebo MPS 330 Maxilla určené pre dodávky.

Zimné pneumatiky Matador

Kvalitné zimné pneumatiky Matador vás bezpečne prevedú všetkými nástrahami zasnežených či namrznutých ciest. Stavte na pneumatiky Matador MP93 Nordicca s úplne novým profilom dezénu, na MP 92 Sibir Snow pre osobné/SUV vozidlá zamerané na jazdu v snehu a mokrých cestách alebo na MP 54 Sibir Snow, ktoré sa chvália skvelou trakciou na snehu, dlhou životnosťou či nízkou úrovňou hluku. Pre majiteľov dodávok má Matador v portfóliu špičkové zimné pneumatiky Nordicca Van alebo MPS 530.

Zimné pneumatiky Matador
Celoročné pneumatiky Matador

Celoročné Matador pneumatiky

Celoročné Matador pneumatiky potešia predovšetkým majiteľov áut a vodičov, ktorých nebaví sezónne prezúvanie. Matador MP 72 Izzarda, MP 62 ALL WEATHER EVO alebo MP 61 Adhessa Evo pre osobné autá a SUV ponúkajú špičkové jazdné vlastnosti a optimálnu priľnavosť na akomkoľvek povrchu a v akomkoľvek počasí. Samozrejmosťou je aj dôraz na odolnosť a životnosť pneumatík. Pneumatiky Matador MPS 400 alebo MPS 125 Variant prinášajú celoročné riešenie pre dodávky.

Spresniť parametre
328 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01