Obnoviť stránku

Pneumatiky Hankook

Hankook výrobca

Hankook: pneumatiky, ktoré vás dostanú kamkoľvek

Juhokórejská firma Hankook už od roku 1941 vyrába vysoko kvalitné pneumatiky. Za viac ako 80 rokov existencie získala spoločnosť mnoho cenných skúseností, vďaka ktorým sa dnes zaraďuje medzi svetové špičky na trhu s pneumatikami. Všetky pneumatiky Hankook sú starostlivo testované širokým radom fyzikálnych aj chemických testov a na niekoľkých druhoch vozovky v rozmanitých podmienkach. Dlhoročné bohaté skúsenosti využíva značka aj na rozvoj a inovácie, a preto neustále experimentuje s novými modelmi s cieľom ešte viac zlepšiť bezpečnosť a pocit z jazdy. Kvalitu, vášeň a inováciu môžu Hankook pneumatiky dosvedčiť viac ako 17 výhrami v testoch.

Letné pneumatiky Hankook

Letné pneumatiky Hankook: výborná priľnavosť aj ovládanie

Letné pneumatiky Hankook sa vyznačujú výborným gripom aj skvelými jazdnými vlastnosťami. Pre osobné autá je určený rad Kinergy pre maximálnu bezpečnosť a Ventus Prime poskytujúci perfektnú rovnováhu medzi výkonom, bezpečnosťou a pohodlím. Letné pneumatiky Hankook Dynapro ocenia majitelia offroad a SUV vozidiel, zatiaľ čo Ventus si obľúbia aj vodiči športových áut. Unikátnym radom sú pneumatiky iON evo, ktoré sú navrhnuté pre elektromobily. Pre dodávky budú zase vhodné pneumatiky Hankook Vantra.

Zimné pneumatiky Hankook sa neboja snehu ani vody

Zimné pneumatiky Hankook Winter I*cept sa pýšia dokonalými jazdnými vlastnosťami za každého zimného počasia. Majú oveľa širšie drážky na efektívnejšie odvádzanie vody, a tým predchádzajú akvaplaningu a vibráciám počas jazdy. Medzi ďalšie inovácie zimných pneumatík Hankook patrí aj širšia ramenná časť a štvorcový profil, ktoré zlepšujú priľnavosť a tuhosť na suchu aj v zákrutách. Samozrejmosťou sú však aj označenia M+S pre blato a sneh a tiež aj vysoký bezpečnostný štandard typu 3PMSF.

Zimné pneumatiky Hankook
Celoročné pneumatiky Hankook

Celoročné Hankook pneumatiky do každého počasia

Celoročné Hankook pneumatiky zaručia optimálne jazdné podmienky bez ohľadu na počasie. Zaraďujeme sem niektoré modely z radov Vantra a Dynapro, ale zlatým klincom je rad Kinergy pre osobné autá a SUV. Ten sa chváli vysoko efektívnym odvodom vody pre bezpečnú jazdu na mokrej vozovke a vysokou hustotou lamiel pre vylepšenú priľnavosť na suchu. Drážky pneumatiky Hankook Kinergy sú tiež vybavené vrúbkovanou konštrukciou na ešte precíznejšie zatáčanie na snehu.

Spresniť parametre
592 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17