Obnoviť stránku

Pneumatiky Goodyear

Goodyear logo

Pneumatiky Goodyear pre lepší zážitok z jazdy

Spoločnosť, ktorá vyrába pneumatiky Goodyear, je na trhu už od roku 1898. Jej pneumatiky využívajú vodiči po celom svete pre ich výkonné ovládanie a spoľahlivosť v každom počasí. Goodyear si tiež zakladá na inováciách – vo svojich vývojových centrách a laboratóriách vyvíja napríklad bezúdržbové pneumatiky a využíva virtuálny vývoj pomocou jazdných simulátorov, aby zabezpečila udržateľnejšie testovanie a mohla svojim zákazníkom ponúknuť to najlepšie.

Letné Goodyear pneu

Dokonalé ovládanie vám doprajú letné pneumatiky Goodyear

Letné pneumatiky Goodyear sú prispôsobené na jazdu pri teplote vyššej ako 7 °C, kedy najlepšie vyniknú ich vlastnosti. Na suchej vozovke zdokonaľuje ovládanie prepojenie lamelu 3D Bubble Blade so zmesou behúňa, ktorá sa inšpiruje pretekárskymi pneumatikami. Majú však vynikajúcu trakciu aj na mokrej ceste. Letné Goodyear pneumatiky zaručia rýchlu a precíznu jazdu aj v prudkých zákrutách. Vyskúšajte napríklad rad Goodyear Eagle.

Pneumatiky Goodyear držia aj na zľadovatenej vozovke

Hneď ako teploty klesnú, prezujte vozidlo na zimné pneumatiky Goodyear. Špeciálne zloženie gumy a množstvo záberových hrán vám ponúknu lepší záber a jednoduchšie riadenie na zľadovatených a zasnežených cestách. Lamely zlepšujú záber a priľnavosť aj v kopcoch a zákrutách, navyše uľahčujú zastavenie aj rozjazd. Na niektorých typoch pneumatík nájdete hroty na zvýšený záber – tie využijete predovšetkým tam, kde je sneh počas celej zimy. Patria medzi ne napríklad pneumatiky Goodyear UltraGrip Performance.

Zimné pneu Good year
Celoročné pneumatiky Good year

Celoročné Goodyear pneumatiky v zime aj v lete 

Pre oblasti s miernymi zimami (teplota by nemala klesnúť pod −5 °C) sú vhodné celoročné Goodyear pneumatiky. Môžete ich s pokojným svedomím využiť aj v krajinách, kde zákon vyžaduje zimné pneumatiky – nesú označenie M+S a obrázok snehovej vločky. Pneumatiky Goodyear ponúkajú vynikajúci výkon na širokej škále povrchov za rôznych klimatických podmienok. Dážď, dážď so snehom ani topiaci sa sneh vás nezastaví napríklad na obľúbených Goodyear Vector 4Seasons Gen-2.

Spresniť parametre
855 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14