Obnoviť stránku

Pneumatiky Dunlop

Pneumatiky Dunlop

Pneumatiky Dunlop: špičková kvalita a inovatívne technológie

Korene značky Dunlop siahajú až do roku 1888, kedy John Boyd Dunlop vynašiel prvú vzduchom plnenú pneumatiku. Vtedy začala cesta svedomitého vývoja a výroby pneumatík špičkovej kvality. Vďaka starostlivo vyladeným detailom pneumatiky Dunlop ponúknu vynikajúce vlastnosti a výkonnosť ako na ceste, tak na pretekárskej dráhe. Navyše pri nich vždy nájdete najnovšie technológie, s ktorými firma Dunlop často sama prichádza. Medzi prelomové inovácie na ich konte patrí napríklad objavenie akvaplaningu a vyvinutie pneumatiky s veľkou priľnavosťou za mokra pri vysokých rýchlostiach, technológia RunOnFlat umožňujúca pokračovať v jazde aj po úniku vzduchu z pneumatiky alebo technológia Noise Shield, ktorá výrazne znižuje hlučnosť automobilu.

Letné pneumatiky Dunlop

Letné Dunlop pneumatiky – výborná ovládateľnosť aj pohodlie

Letné Dunlop pneumatiky ponúknu skvelú priľnavosť a presvedčivý výkon na slnkom rozpálenej aj mokrej ceste. Nielen modely pre športové vozidlá vám vďaka rýchlej odozve umožnia lepšie zvládať prudké zatáčanie v serpentínach a iné nástrahy. To je možné napríklad vďaka špeciálne navrhnutej zmesi Silica-Plus, ktorá vychádza zo skúseností s navrhovaním pneumatík pre motoristický šport. Okrem perfektnej ovládateľnosti vozidla vnesú letné pneumatiky Dunlop do každej vašej jazdy aj pohodlie a nízku hlučnosť.

Zimné pneumatiky Dunlop uľahčia riadenie automobilu v mrazoch

Na zľadovatených a zasnežených vozovkách budú vašou zárukou bezpečnej jazdy zimné pneumatiky Dunlop Winter. Tvrdým podmienkam mrazivých mesiacov prispôsobená zmes Dual Silica zaručuje zlepšenie akcelerácie na snehu aj ľade a znižuje opotrebovanie. Vďaka multilamelovému systému zimné Dunlop pneumatiky výborne zvládajú aj rýchle zmeny povrchu a za každých okolností zaistia zlepšenú manévrovateľnosť, účinnejšie zatáčanie a plynulejšie brzdenie.

Zimné pneumatiky Dunlop Winter
Celoročné Dunlop pneumatiky

Celoročné Dunlop pneumatiky do každého počasia

Celoročné Dunlop pneumatiky sú ideálne pre tých, ktorí si radi užívajú bezstarostnosť a spoľahlivosť celý rok. Kombinujú tie najlepšie vlastnosti letných a zimných modelov, a preto sa predovšetkým v miernom podnebí dajú využiť ako na jazdu v teplom letnom počasí, tak na cestovanie počas zimy. Celoročné pneumatiky Dunlop s prehľadom zvládnu rozpálený asfalt, mokrú vozovku a tiež ľad či sneh. Navyše si nebudete musieť robiť starosti s ich prezúvaním.

Spresniť parametre
791 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17