Obnoviť stránku

Pinnacle Safe Scrub Bug & Tar Pad

7,99 €

Pinnacle Safe Scrub Bug & Tar Pad

Spoločnosť Pinnacle priniesla na trh nezvyčajné aplikátory Safe Scrub Bug & Tar Pad, vďaka ktorým bude váš automobil vždy čistý. Čistenie týmto aplikátorom pomocou šampónov a lubrikantov je naozaj jednoduché a efektívne. Bunková textúra tejto hubky šetrne zachytí všetky nečistoty z laku vášho vozidla. 

Kľúčové vlastnosti Pinnacle Safe Scrub Bug

  • Použitie na veľké množstvo materiálov
  • Odporúčané prioritne na čistiace šampóny Meguiar's
  • Naozaj šetrná bunková štruktúra hubky
  • Aplikátor umožňuje opätovné použitie

Pri prvom použití

Ak ste práve rozbalili hubku Safe Scrub Bug & Tar Pad, mohli ste sa zamyslieť nad tvrdosťou a hrúbkou materiálu. To však zmizne po prvom namočení, ktoré by malo trvať aspoň 5 minút vo vedre s šampónom. Následne už stačí automobil namočiť a následne stierať nečistoty. Na záver len hubku prepláchnite vlažnou vodou, aby sa dostatočne prečistila od šampónu a nečistôt.

Všeobecné využitie aplikátora Pinnacle

Keďže je bunková štruktúra naozaj šetrná, môžete aplikátor používať každý deň na materiály ako je sklo, kov, chróm, vinyl, plast, laminát alebo gumu. 

Kód:  Moto07868
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PIN-900
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02