Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Pikatec - Veľký sušiaci mikrovláknový uterák

4,8 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pikatec - Veľký sušiaci mikrovláknový uterák

Extrémne savý prémiový mikrovláknový uterák s veľkosťou 60 × 90 cm je určený predovšetkým na rýchle osušenie vozidla bez poškodenia. Možno ho ale použiť aj na akýkoľvek iný povrch. Vďaka hustote a kvalite vlákien do seba dokáže jednorázovo pojať až niekoľko litrov vody. Osušenie vozidla alebo akéhokoľvek iného povrchu, je tak otázkou iba niekoľkých chvíľ. Jemnosť vlákien zaručí bezpečné použitie bez nebezpečenstva poškriabania povrchu. Mikrovláknový uterák pred použitím vyperte v práčke bez aviváže na max. 30 °C. Rovnakým spôsobom ho možno prať pri zašpinení.

Naše odporúčanie:

Vždy sušte len povrchy umyté a zbavené hrubých nečistôt. V opačnom prípade by sa špina, drobný prach a piesok mohli nalepiť medzi jednotlivé vlákna uteráka a pri následnom stieraní by mohlo dôjsť k poškriabaniu sušeného povrchu. Utierku nenechávajte voľne ležať. Po práci a vyschnutí vždy uschovajte do obalu.


Kód:  AUPR16383b
Produktové číslo:  180004000103
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14