Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Pikatec - Súprava nanokozmetiky na auto Diamond

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Pikatec - Súprava nanokozmetiky na auto Diamond

Komplexná ochrana karosérie a skiel vozidla

Súprava nanokozmetiky Pikatec Diamond Protection Pack spoľahlivo a dlhodobo chráni vaše vozidlo vďaka nanotechnológiám, ktoré vytvoria tenký film na ošetrenom povrchu. Častice majú veľkosť miliardtiny metra, vďaka čomu spoľahlivo vyplnia aj tie najmenšie praskliny na laku. Výsledkom je vynikajúca vodoodolnosť a horšia priľnavosť nečistôt  až jeden rok. Oproti súprave Ceramic obsahuje navyše nanočastice titánu a ďalšie chemické látky, ktoré výrazne zlepšujú vlastnosti ochranného náteru.

Súprava obsahuje: šampón (150 ml), ochranu karosérie Armour (50 ml), čistič skiel (40 ml), ochranu skiel (40 ml), ochranu kolies (30 ml), 2 × aplikačnú utierku z mikrovlákna, 2 × leštiacu handričku z mikrovlákna, umývaciu špongiu a ochranné rukavice.



Inovatívna technológia Pikatec Car

Nanotechnológia Pikatec Car ponúka najmodernejšiu ochranu laku, bicyklov, skiel a interiérov vozidiel, ktorej hlavným princípom je vyhladzovanie a spevňovanie povrchov pomocou tenkého filmu ochrannej politúry s obsahom špeciálnych nanočastíc. Tieto častice utvoria na povrchu laku neviditeľný ochranný štít, ktorý vniká do mikrotrhlín laku a chráni ho pred poškodením letiacimi predmetmi ako je špina, štrk a podobne.

  • Spoľahlivá ochrana karosérie
  • Vytvorenie ochranného filmu na povrchu
  • Zabraňuje usadzovaniu nečistôt
  • Pôsobí vodoodpudivo
  • Ochrana proti oderu
  • Ochrana proti chemikáliám a soli – ochrana pred koróziou
  • Chráni pred vyblednutím a krehnutím laku vplyvom UV žiarenia
  • Jednoduchá aplikácia 5 krokmi

Nová politúra Pikatec

Politúra Pikatec je oproti klasickým voskom veľmi tvrdá, ale rovnako tak pružná. Oproti polymérom je síce mäkšia, avšak vďaka extrémne tvrdým nanočasticiam vytvorí na povrchu akúsi „drôtenú vestu", ktorá obsahuje všetky požadované vlastnosti. Základom politúry je špeciálna živica s patentovanými aditívami a emulgátormi, ktorá má schopnosť sa perfektne a dlhodobo udržať na takmer akomkoľvek povrchu.


Správna aplikácia prípravkov Pikatec Car

Nanesenie prípravku nie je vôbec zložité. Stačí vám na to 5 krokov. Povrch je potrebné najskôr dôkladne vyčistiť a odmastiť. Potom naneste ochrannú politúru, nechajte niekoľko minút pôsobiť a následne rozleštite pomocou handričky. Nakoniec ostáva už len aktivácia. Iba opláchnite či utrite povrch, čím dôjde k „naštartovaniu" hydrofóbneho (odperlovacieho) efektu. Jedno nanesenie politúry Pikatec chráni vaše vozidlo 12 mesiacov.
Vždy si prečítajte aktuálny návod tu.



Porovnanie vlastností radov Pikatec Ceramic a Diamond

Nanočastice kremíka a zirkónu obsiahnuté v oboch radoch sú u Diamondu obohatené o nanočastice titánu a ďalšie chemické látky, ktoréoproti radu Ceramic zvyšujú jeho ochranné vlastnosti rádovo o desiatky percent. Všeobecne u vozidiel v hodnote do polmilióna korún výrobca odporúča zakúpiť rad Ceramic a u vozidiel vyššej cenovej kategórie potom celkom iste zvoľte rad Diamond.



Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150; 50; 40; 40; 30 ml

Použitie

Použitie Karoséria, Plasty, Autosklá, Disky, Svetlomety

Použitie

Použitie Metalíza, Staré laky, Lak, Kovy, Sklo, Disky
Kód:  AUPR16364
Produktové číslo:  180102010016
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12