Obnoviť stránku

Pikatec Súprava na plasty

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pikatec Súprava na plasty

Komplexná ochrana plastových častí vozidla

Ochrana na plasty Pikatec Nano Plastic Protection Pack dokonale ochráni povrch plastových častí vášho vozidla, pretože zarovná póry a vytvorí ochrannú vrstvu, ktorá eliminuje zachytávanie nečistôt na povrchu. Tento prostriedok výrazne zvyšuje tvrdosť povrchu, ktorý je tak ochránený proti miernemu poškriabaniu a rozpadu.
Vrstva tiež chráni povrch pred UV žiarením, takže nedochádza ku blednutiu farby. Prostriedok má po aplikácii životnosť až dva roky. Prípravok tiež zabraňuje zaprášeniu a zamasteniu palubnej dosky.
Súprava obsahuje: čistič plastov (50 ml) a ochranu plastov (30 ml). Ochrana vystačí na 6 m2.



Inovatívna technológia Pikatec Car

Nanotechnológia Pikatec Car ponúka najmodernejšiu ochrana laku, bicyklov, skiel a interiérov vozidiel, ktorej hlavným princípom je vyhladzovanie a spevňovanie povrchov pomocou tenkého filmu ochrannej politúry s obsahom špeciálnych nanočastíc. Tieto častice utvoria na povrchu predmetu neviditeľný ochranný štít, ktorý vniká do pórov povrchu a chráni ho pred poškodením a usadzovaním špiny. Vďaka vyhladeniu je povrch prirodzene antibakteriálny a vďaka odpudivým silám nanočastíc je navyše antistatický.

  • Spoľahlivá ochrana plastov
  • Vytvorenie ochranného filmu na povrchu
  • Zabraňuje usadzovaniu nečistôt a mastnoty, ako sú napríklad odtlačky prstov
  • Odpudzuje prach
  • Chráni proti oderu
  • Prirodzene antibakteriálny povrch (nevzniká živná pôda pre baktérie ani plesne)
  • Jednoduchá aplikácia v 5 krokoch

Maximálna ochrana povrchu

Ošetrený povrch je chránený proti UV žiareniu a odpudzuje nielen vodu, ale aj olej a prach. Materiály vďaka politúram nekrehnú, vrchné farby a laky nepraskajú. Stála farebnosť je u chránených povrchov výsadou ako pevných, tak i textilných materiálov vrátane kože. Zároveň sú materiály politúrou vyhladené a ochránené tvrdou a zároveň pružnou vrstvou, ktorá je odolná proti mechanickému poškodeniu.
Každý materiál má pod mikroskopom veľmi členitý povrch plný nerovností, v ktorých sa dlhodobo usadzuje prach, mastnoty a iné nečistoty. Tým okrem iného vzniká ideálna „živná pôda" pre baktérie. Je veľmi zdĺhavé a často aj nemožné z týchto nerovností špinu a nežiaduce nečistoty úplne vymyť.


Správna aplikácia prípravkov Pikatec Car

Nanesenie prípravku nie je vôbec zložité. Stačí vám k nemu 5 krokov. Povrch je potrebné najskôr dôkladne vyčistiť a odmastiť. Potom naneste ochrannú politúru, nechajte niekoľko minút pôsobiť a následne rozleštite pomocou handričky. Nakoniec ostáva už len aktivácia. Iba opláchnite či utrite povrch za účelom „naštartovania" hydrofóbneho (odperlovacieho) efektu. Jedno nanesenie politúry Pikatec ochráni vaše vozidlo po dobu 12 mesiacov.
Vždy si prečítajte aktuálny návod tu.


Parametre a špecifikácia

Vôňa

Vôňa Bez vône

Objem

Objem 0,05 l (50 ml)

Použitie

Použitie Plasty
Spôsob aplikácie Tekutý krém

Použitie

Použitie Plasty
Kód:  AUPR16371
Produktové číslo:  180111010037
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19