Obnoviť stránku

Pikatec - Ochrana na kolesá Ceramic

1,0 1 hodnotení

Pikatec - Ochrana na kolesá Ceramic

Účinná ochrana diskov kolies pred poškodením s prostriedkom Pikatec Ceramic

Pikatec Ceramic Nano Protect Wheel sa postará o perfektnú ochranu hliníkových, chrómovaných i lakovaných diskov kolies pred poškodením a vysokými teplotami, ktoré vznikajú pri brzdení. Po nanesení politúry je povrch kolesa chránený veľmi tvrdou neviditeľnou vrstvou, ktorá odolá náporu abrazívnych častíc a extrémnym teplotám.


Vysokoodolný keramický štít

Odolný keramický štít zabraňuje zachytávaniu nečistôt a brzdného prachu v štruktúre povrchu disku. Vďaka odolnosti voči extrémnym teplotám, až 550 °C sú čiastočky nečistôt zachytené v politúre, z ktorej ich ľahko odstránite tlakom vody a utriete utierkou. Ceramic Nano Protect Wheel vyniká dlhodobým účinkom, výbornou priľnavosťou, odoláva chemikáliám aj UV žiareniu a zvyšuje lesk lakovaných diskov.



Séria nanokozmetiky Pikatec Ceramic

Revolučná séria nanokozmetiky Pikatec Ceramic čiastočne vychádza z najvyššej série Diamond, je ale cenovo dostupnejšia. Poskytuje vysokú UV ochranu laku a oproti predchádzajúcej sérii disponuje niekoľkonásobne lepšou tvrdosťou a odolnosťou voči oteru. Táto kozmetika navyše uzatvára póry v laku a zaistí tak vysokú odolnosť voči prenikajúcej vode, priemyselným saponátom a tiež extrémnym teplotám až, 550 °C.


Inovatívna technológia Pikatec Car

Nanotechnológia Pikatec Car ponúka najmodernejšiu ochranu laku, bicyklov, skiel a interiérov vozidiel, ktorej hlavným princípom je vyhladzovanie a spevňovanie povrchov pomocou tenkého filmu ochrannej politúry s obsahom špeciálnych nanočastíc. Tieto častice utvoria na povrchu laku neviditeľný ochranný štít, ktorý vniká do mikrotrhlín laku a chráni ho pred poškodením letiacimi predmetmi, ako je špina, štrk a pod.


Správna aplikácia prípravkov Pikatec Car

Na správnu funkčnosť nanokozmetiky Pikatec je dôležitá dôkladná príprava ošetrovaných povrchov. Pred samotným nanesením ochranných politúr je potrebné povrch starostlivo vyčistiť a odmastiť. Na takto pripravené povrchy následne aplikujeme vo veľmi slabej vrstve jednotlivé politúry. Po uplynutí určenej doby tuhnutia vrchných vrstiev dané povrchy vyleštíme a počkáme 12 hodín, počas ktorých politúry úplne vytvrdnú.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Disky, Chróm a kovy

Použitie

Použitie Disky

Typ kovu

Typ kovu Chróm, Hliník
Kód:  AUPR16361
Produktové číslo:  180101010015
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14