Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Pikatec - Ochrana lakovaných povrchov

Pikatec - Ochrana lakovaných povrchov

Ochrana lakovaných povrchov interiérov automobilov PIKATEC je nanotechnologický prostriedok, ktorý dokáže na laku vytvoriť neviditeľnú priehľadnú vrstvu z nanočastíc, ktorá funguje ako tvrdý ochranný štít. Uzavrie póry laku, a tým ho chráni. PIKATEC povrch vyhladí a spevní. Dodá laku vysoký lesk, chráni ho pred škrabancami, ktoré môžu vzniknúť vplyvom nečistôt či prachu. Poskytuje aj ochranu pred pôsobením solí, chemikálií, detergentov a UV žiarenia. To všetko až 12 mesiacov. PIKATEC je potrebné nanášať v jednej vrstve na dôkladne vyčistené a vopred umyté plochy. Prípravok využívajúci českú technológiu poskytne laku dlhodobú ročnú ochranu, ľahko sa aplikuje a auto sa aj ľahšie udržuje. 


Kľúčové vlastnosti ochrany lakovaných povrchov Pikatec

  • Nanotechnologický prostriedok chrániaci lakované povrchy v interiéroch automobilov
  • Vytvorí neviditeľnú priehľadnú vrstvu z nanočastíc
  • PIKATEC funguje ako tvrdý ochranný štít, ktorý dodá vysoký lesk
  • Chráni pred poškriabaním, vplyvom solí a UV žiarenia
  • Nanáša sa iba v 1 veľmi tenkej vrstve na čistý povrch
  • PIKATEC pôsobí až 12 mesiacov
  • Jedno balenie vystačí na plochu 6 m2

    PIKATEC chráni lakované povrchy vo vašom vozidle až jeden rok

    Ochrana lakovaných povrchov PIKATEC odolá aj vode, tuhne zhora, pod tvrdnúcou vrstvou je 12 hodín ešte mäkká spodná časť. Optimálny ochranný účinok a tvrdosť nastane po 12 hodinách, kedy nanočastice vytvoria na povrchu ochranný štít (kryštalickú mriežku). Na povrchu sa objaví tenká vrstva prášku, ktorú možno umyť vlhkou handričkou. Vodoodpudivosť nastane po umytí tejto vrstvy a pri každom ďalšom umývaní sa vlastnosti politúry po určitú dobu zlepšujú.

    Použitie:
    Dôkladne pretrepte a nanášajte naozaj len veľmi malé množstvo prostriedku v 1 vrstve. Rovnomerne rozotrite nesavou handričkou, čím sa vytvorí viditeľný film. Nechajte cca 30 minút zaschnúť, film sa zosvetlí a potom vyleštite do vysokého lesku pomocou jemnej handričky. Neaplikujte na priamom slnku, povrch môžete vystaviť slnku až po 90 minútach. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na interiéry vozidiel

Typ

Typ čističa Tekutý

Vôňa

Vôňa Bez vône

Objem

Objem 0,03 l (30 ml)

Použitie

Použitie Lak
Spôsob aplikácie Tekutý krém

Použitie

Použitie Lak, Škrabance

Farba

Farba Číra
Kód:  AUPR16376
Produktové číslo:  180111010033
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12