Obnoviť stránku

Pikatec Nano Strong Antibacterial 150 ml

4,4 15 hodnotení

Pikatec Nano Strong Antibacterial 150 ml

Účinná dezinfekcia všetkých typov povrchov

Silný antibakteriálny sprej Pikatec Nano Strong Antibacterial s objemom 150 ml účinne dezinfikuje kovy, plasty, textil, keramiku, sklo a ďalšie materiály. Ošetrený povrch zbavuje baktérií a navyše poskytuje ochranu pred vírusmi, plesňami a ďalšími mikrobiologickými organizmami. Antibakteriálny sprej je ideálnym riešením do domácnosti, kancelárie, dopravných prostriedkov či priemyselných prevádzok.
Prostriedok nie je určený na dezinfekciu rúk.



Veľmi jednoduchá aplikácia

Dezinfekčný prostriedok Pikatec Nano Strong Antibacterial predstavuje okamžitú a veľmi účinnú dezinfekciu povrchov v interiéri alebo exteriéri s rýchlym účinkom. Dezinfikované plochy prípravok nijako nepoškodzuje, ani nemení ich vzhľad.
Pikatec Nano Strong Antibacterial je bez nepríjemného zápachu a veľmi ľahko sa aplikuje použitím nesavej handričky. Prípravok možno takisto pomocou rozprašovača rovnomerne nastriekať na zvolený povrch. Potom sa nechá pôsobiť a po chvíli môžete zotrieť suchou utierkou.


Kľúčové vlastnosti prípravku Pikatec Nano Strong Antibacterial

  • Hubí baktérie, plesne, spory aj vírusy
  • Neničí podkladové materiály
  • Vhodné na domáce i priemyselné použitie
  • Veľmi jednoduchá aplikácia
  • Dezinfekcia je pH neutrálna (6 – 8)
  • Biocídny prípravok bez zápachu
  • Neobsahuje alkohol
  • Ideálny v kombinácii s ochrannými politúrami Pikatec

Ochrana nano politúrami Pikatec

Antibakteriálny prípravok možno používať aj bez predchádzajúcej ochrany povrchov, ale bude potrebné dezinfikovať oveľa častejšie ako pri ošetrení špeciálnymi politúrami Pikatec.

Nano politúry Pikatec chránia materiály špeciálnou nanovrstvou, ktorá uzatvára nerovnosti a vyhladzuje akýkoľvek typ povrchu. Ošetrením nanokozmetikou Pikatec sa zamedzí zachytávaniu mikroorganizmov a nečistôt v miniatúrnych trhlinách povrchov, odkiaľ ich nemožno bežným čistením odstrániť. Baktérie a vírusy sa nemajú kde zachytiť a čím sa živiť.

Kód:  AUPR246357
Produktové číslo:  180200010076
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14