Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Pikatec - Čistič skiel Ceramic

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pikatec - Čistič skiel Ceramic

Účinné odstránenie nečistôt zo sklenených povrchov

Ceramic Nano Clear Glass 40 ml slúžiaci na odstránenie nečistôt zo sklenených povrchov pred aplikáciou prostriedku Nano Protect Glass pre dokonalú ochranu skiel. Špeciálne nanočastice ľahko vnikajú do pórov povrchu skla a odstraňujú nečistoty usadené v jeho štruktúre.

Tento prípravok možno použiť aj v domácnosti na sklo, keramiku či čistenie okien a výkladov.


Séria nanokozmetiky Pikatec Ceramic

Revolučná séria nanokozmetiky Pikatec Ceramic čiastočne vychádza z najvyššej série Diamond, je ale cenovo dostupnejšia. Poskytuje vysokú UV ochranu laku a oproti predchádzajúcej sérii disponuje niekoľkonásobne lepšou tvrdosťou a oteruvzdornosťou. Táto kozmetika navyše uzatvára póry v laku a zaistí tak vysokú odolnosť voči prenikajúcej vode, priemyslovým saponátom a tiež extrémnym teplotám, až 550°C.



Inovatívna technológia Pikatec Car

Nanotechnológia Pikatec Car ponúka najmodernejšiu ochranu laku, kolies, skiel a interiérov vozidiel, ktorých hlavným princípom je vyhladzovanie a spevňovanie povrchov pomocou tenkého filmu ochrannej politúry s obsahom špeciálnych nanočastíc. Tieto častice utvoria na povrchu laku neviditeľný ochranný štít, ktorý vniká do mikrotrhlín laku a chráni ho pred poškodením letiacimi predmetmi, ako je špina, štrk ap.


Správna aplikácia prípravkov Pikatec Car

Pre správnu funkčnosť nanokozmetiky Pikatec je dôležitá dôkladná príprava ošetrovaných povrchov. Pred samotným nanesením ochranných politúr je potrebné povrch starostlivo vyčistiť a odmastiť. Na takto pripravené povrchy potom aplikujeme vo veľmi tenkej vrstve jednotlivé politúry. Po uplynutí
určenej doby tuhnutia vrchných vrstiev dané povrchy vyleštíme a počkáme 12 hodín, počas ktorých politúry plne vytvrdnú.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,04 l (40 ml)

Použitie

Použitie Autosklá
Kód:  AUPR16363
Produktové číslo:  180101010013
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06