Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Pikatec - Čistič plastov

1,0 1 hodnotení
Pri kúpe 1 ks 8,39 €/ks
Pri kúpe 2 ks 7,76 €/ks
Pri kúpe 3 ks 7,14 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 6,52 €/ks

Pikatec - Čistič plastov

Účinné odstránenie nečistôt z plastových povrchov

Čistič plastov Nano Clean Plastic využijete v interiéri i exteriéri vozidla na čistenie znečistených a zašlých plastových prvkov. Je schopný odstrániť rôzne nečistoty a poškodenia, spôsobené degradáciou plastu, najčastejšie vplyvom UV žiarenia. Keďže je povrch plastu veľmi porézny,  do jeho štruktúry sa ľahko dostanú aj rôzne nečistoty a mastnoty, ktoré Nano Clean Plastic hravo odstráni.



Inovativna technológia Pikatec Car

Nanotechnológia Pikatec Car ponúka najmodernejšiu ochranu laku, kolies, skiel a interiérov vozidiel, ktorých hlavným princípom je vyhladzovanie a spevňovanie povrchov pomocou tenkého filmu ochrannej politúry s obsahom špeciálnych nanočastíc. Tieto častice utvoria na povrchu laku neviditeľný ochranný štít, ktorý vniká do mikrotrhlín laku a chrání ho pred poškodením letiacich predmetov, ako je špina, štrk a pod.


Správna aplikácia prípravkov Pikatec Car

Pre správnu funkčnosť nanokozmetiky Pikatec je dôležitá dôkladná príprava ošetrovaných povrchov. Pred samotným nanesením ochranných politúr je potrebné povrch starostlivo vyčistiť a odmastiť. Na takto pripravené povrchy potom aplikujeme vo veľmi tenkej vrstve jednotlivé politúry. Po uplynutí
určenej doby tuhnutia vrchných vrstiev dané povrchy vyleštíme a vyčkáme 12 hodin, počas ktorých politúry úplne vytvrdnú.



Parametre a špecifikácia

Vôňa

Vôňa Bez vône

Objem

Objem 0,05 l (50 ml)

Použitie

Použitie Plasty, Palubná doska
Spôsob aplikácie Tekutý krém

Použitie

Použitie Plasty, Palubná doska
Kód:  AUPR16378
Produktové číslo:  180111010031
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09