Obnoviť stránku

Pikatec Čistič kože – BOAT 100 ml

Pikatec Čistič kože – BOAT 100 ml

Čistič kože na lode sa hodí na čistenie všetkých kožených a koženkových častí vašej lode, ako v interiéri, tak aj v exteriéri. Použitie napríklad na kožené poťahy na stoličky či sedačky, kožené obloženie nábytku, kožou čalúnené časti lode a podobne. Balenie vystačí na 16 m2.

Prostriedok Nano Clean Leather BOAT slúži na vyčistenie a odmastenie kože pred aplikáciou ochranného prostriedku Nano Protect Leather BOAT. Prostriedok je veľmi šetrný a odstraňuje nečistoty či rôzne farbivá, alebo pigmenty z povrchu kože a takisto ju zbavuje najrôznejších olejov, voskov a odmasťuje jej povrch. Prostriedok je ideálne nanášať na navlhčenú hubku, vďaka čomu sa vytvorí pena, ktorá výborne povrch čistí.

Celková plocha, na ktorú vystačí čistič, je 16 m2.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,1 l (100 ml)

Použitie

Použitie Koža
Kód:  AUPR264012
Produktové číslo:  180404010011
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06