Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Pikatec - Ochrana na karosériu Ceramic

4,4 6 hodnotení

Pikatec - Ochrana na karosériu Ceramic

Ochrana na karosériu Pikatec Ceramic Nano Armour vytvorí na karosérii neviditeľnú ochrannú vrstvu z nanočastíc. Prípravok vnikne do pórov, ktoré následne zarovná a vyhladí povrch. Tým zníži aerodynamický odpor. Základom politúry je špeciálna živica s patentovanými aditívami a emulgátormi, ktorá sa skvele a dlhodobo udrží na takmer akomkoľvek povrchu. Za jazdy sa letiaci hmyz a kamienky ľahko odrazia od ochrannej vrstvy a nepoškodia lak vozidla. Ochrana Pikatec Ceramic zaisťuje vysoký lesk, chráni lak pred vplyvom UV žiarenia, chráni pred výkalmi vtákov, prachom a peľom. Je tiež vodoodolná a chráni pred nepriaznivým vplyvom soli a chemikálií. Ochranu Diamond nanášajte na plochy umyté prostriedkom Nano Shampoo. Pôsobí dlhodobo, a to až 12 mesiacov, teraz je tiež veľmi odolný extrémnym teplotám až do +550 °C.

Kľúčové vlastnosti ochrany na karosériu Pikatec Ceramic

  • Ochrana na karosériu Pikatec Ceramic zaplní póry a vyhladí povrch
  • Znižuje aerodynamický odpor
  • Ľahko odráža letiaci hmyz a kamienky
  • Chráni pred soľou, UV žiarením, výkalmi vtákov, prachom a peľom
  • Jednoduchá umývateľnosť
  • Odpudivosť vody a mastnôt
  • Pôsobí až 12 mesiacov
  • Odolná extrémnym teplotám až do +550 °C

Použitie:
Povrch najskôr dôkladne vyčistite a odmastite. Potom naneste ochranú politúru, nechajte niekoľko minút pôsobiť a následne vyleštite handričkou. Nakoniec zostáva už len aktivácia. Len opláchnite či utrite povrch, čím dôjde k naštartovaniu hydrofóbneho efektu. Jedno nanesenie politúry Pikatec chráni váše vozidlo 12 mesiacov.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,05 l (50 ml)

Použitie

Použitie Karoséria
Kód:  AUPR16359
Produktové číslo:  180101010012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06