Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PHILIPS H7 WhiteVision 2 ks

4,5 51 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PHILIPS H7 WhiteVision 2 ks

Je táto žiarovka vhodná do vášho typu auta?

Mimoriadny svetelný výkon

Halogénová žiarovka Philips WhiteVision je skvelou voľbou na zaistenie väčšej bezpečnosti a pohodlia počas jazdy autom v akýchkoľvek svetelných podmienkach. Silný lúč produkuje veľké množstvo svetla, čím zlepšuje vaše podmienky počas riadenia a zaisťuje bezpečnejšiu a pohodlnejšiu jazdu. Oproti klasickým halogénovým žiarovkám vyniká efektívnejším svietením a životnosťou 450 hodín. Žiarovky navyše poskytnú vášmu vozidlu výrazne biely xenónový efekt, s ktorým budete jazdiť ako bezpečne, tak aj štýlovo.

  • Typ žiarovky: H7
  • Napätie: 12 V
  • Spotreba energie: 55 W
  • Svetelný tok: 1 500 lm
  • Teplota farieb: 3 700 K
  • Základňa: PX26d
  • Balenie obsahuje: 2 ks + 2 ks žiaroviek W5W zadarmo

Vysokokvalitné kremičité sklo

Automobilové žiarovky Philips sú vyrobené z kremičitého skla UV, ktoré je pevnejšie ako tvrdené sklo a odolá extrémnym teplotám aj vibráciám, čo eliminuje riziko výbuchu. Tento materiál je schopný vydržať silný tepelný šok. Vďaka funkcii zvýšeného tlaku vo vnútri žiarovky dokáže kremičité sklo UV produkovať výkonnejšie svetlo. A to vám pomôže dobre riadiť bez ohľadu na to, ako tmavý terén pred vami je.

Žárovka Philips WhiteVision - dlouhá životnost

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Výkon sa nemeria len silou

Žiarovky Philips sú síce konštruované tak, aby poskytovali čo najväčšiu svietivosť, dôraz je však kladený aj na ich životnosť. Tú poskytujú oveľa väčšiu než všetky konkurenčné riešenia.

Čím ďalej, tým lepšie

Bežné žiarovky do áut často neposkytujú vodičovi žiadny extra dohľad. Žiarovky Philips WhiteVision poskytujú presný lúč svetla a maximálnu svietivosť a tým zaručujú až o 60 % väčšiu svietivosť a poskytujú až o 25 m dlhší svetelný kužeľ, než bežné žiarovky. Tým môžu zachrániť životy.

Žárovka Philips WhiteVision - větší svitivost než jiné žárovky

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Žárovka Philips WhiteVision - dokonale bílé světlo

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Intenzívny xenónový efekt

Patentovaná poťahová technológia 3. generácie spoločnosti Philips je naozaj majstrovský kúsok, vďaka ktorému sú žiarovky WhiteVision úplne prvými žiarovkami, ktoré poskytujú naozaj dokonale biele svetlo.

Špička vo svojom odbore

Automobilové výrobky značky Philips sú vyrábané z vysokokvalitných materiálov a testované podľa najvyšších špecifikácií. Navyše sú navrhnuté tak, aby zvyšovali vašu bezpečnosť a pohodlie počas jazdy. Vďaka tomu sú na trhu výrobcov originálneho vybavenia (OEM) na prednej priečke. Výrobky spĺňajú najnáročnejšie požiadavky homologácie ECE, sú testované, kontrolované a certifikované (podľa noriem ISO 9001, ISO 14001 a QSO 9000). Na túto kvalitu sa naozaj môžete spoľahnúť.

Xenonová výbojka Philips Xenon X-tremeVision D2R - odolná proti UV záření

Odolná voči UV žiareniu

Philips vyvinul špeciálnu technológiu úpravy povrchu, ktorá chráni svetlomet pred pôsobením ultrafialového žiarenia. Kremičité sklo s touto úpravou povrchu proti UV žiareniu je vhodné do všetkých jazdných podmienok a predlžuje životnosť svetlometov.

Philips slávi úspechy po celom svete

Spoločnosť Philips si už 100 rokov drží poprednú pozíciu medzi výrobcami automobilového osvetlenia. Stále pracuje natechnologických inováciách, ktoré sú nevyhnutnou súčasťou moderného automobilu. V súčasnej dobe nájdete osvetlenie značky Philips v každom druhom automobilu v Európe, celosvetovo potom v každom treťom.

Xenonová výbojka Philips Xenon X-tremeVision D2R
Xenonová výbojka Philips Xenon X-tremeVision D2R - ocenění

Kvalita sa cení

Žiarovky Philips často získavajú ocenenia od expertov pôsobiacich v automobilovom priemysle.

Zhoda farieb na špičkový vzhľad

WhiteVision sa dodáva s dvomi farebne zodpovedajúcimi pozičnými žiarovkami W5W a dodá svetlometom vášho automobilu prvotriedny vzhľad špičkových vozov.

Žárovka Philips WhiteVision - zdarma W5W žárovky

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Farebná teplota svetla

Chromatickosť 3 700 K

Vlastnosti

Výkon 55 W
Svetelný tok 1 500 lm
Životnosť 450 h
Životnosť (km) 22 500 km
Napájacie napätie 12 V

Pätica

Pätica PX26d

Typ a technológia

Technológia Halogénová žiarovka
Použitie Bežná prevádzka (s homologizáciou)
Kód:  EAO2313ha
Životnosť: 6 mesiacov
Produktové číslo:  12972WHVSM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02