Obnoviť stránku

PHILIPS H7 VisionPlus 1 ks

4,7 3 hodnotení
12,90 €

PHILIPS H7 VisionPlus 1 ks

 

Žiarovky série VisionPlus produkujú v automobilovom svetlomete o 60 % viac svetla než štandardné žiarovky. To znamená približne o 25 metrov dlhší svetelný lúč. S lepším výhľadom pôjdete najmä za tmy bezpečnejšie, pretože máte väčší priestor na reakciu, a zároveň pohodlnejšie, pretože toľko nenamáhate oči.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezpečnejšia a pohodlnejšia jazda automobilom
  • Vydáva o 25 m dlhší svetelný lúč a o 60 % viac svetla než štandardné žiarovky
  • Homologácia ECE (pre bežnú premávku na verejných komunikáciách v EÚ)
  • Vyrobené z vysokokvalitného a odolného kremičitého UV skla
  • Odolné proti UV žiareniu

Homologizácia ECE

Divízia Philips Automotive si kladie za cieľ stále vyrábať tie najlepšie výrobky vo svojej triede. Žiarovky sú teda vyrábané z vysokokvalitných materiálov a testované na základe tých najnáročnejších špecifikácií, ktoré maximalizujú bezpečnosť a pohodlie jazdy. Celá výroba je starostlivo kontrolovaná a certifikovaná (podľa noriem ISO 9001, ISO 14001 a QSO 9000) podľa požiadaviek ECE. Aj preto sú častou voľbou v moderných automobiloch.

Špičkové zhotovenie

Žiarovky dosahujú vysoký výkon vďaka zvýšenému tlaku vo vnútri a špeciálnemu sklu. Žiarovky sú vyrábaná z kremičitého UV skla, ktoré je ešte pevnejšie, než tvrdené sklo, takže sa nemusíte obávať predčasného ukončenia životnosti. Navyše, kremičité UV sklo výborne odoláva extrémnym zmenám teplôt a vibráciám. Dokonca odolá aj kvapke studenej vody priamo na horúcu žiarovku.


Parametre a špecifikácia

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks

Pätica

Typ H7
Pätica PX26d

Typ a technológia

Technológia Halogénová žiarovka
Použitie Bežná prevádzka (s homologizáciou)

Vlastnosti

Výkon 55 W
Svetelný tok 1 500 lm
Životnosť 400 h
Životnosť (km) 20 000 km
Napájacie napätie 12 V
Kód:  EAO2313go
Záruka: 24 mesiacov
Životnosť: 6 mesiacov
Produktové číslo:  12972VPB1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19