Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PERUZZO PURE INSTINCT REAR 2

4,4 17 hodnotení
172,90 €

PERUZZO PURE INSTINCT REAR 2


Praktický nosič PERUZZO na 2 bicykle

Nosič na bicykle PERUZZO PURE INSTINCT REAR umožňuje jednoduchú prepravu 2 bicyklov, vďaka čomu sa stane ideálnym spoločníkom, napr. na rodinné výlety. Spevnené oceľové rúrky s antikoróznou úpravou a kvalitné uťahovacie popruhy umožnia úplne bezpečné prichytenie bicykla na zadné dvere auta. Nosič je vhodný aj na použitie s E-Bikeom.


Dvojitý systém zabezpečenia bicyklov

Nosič bicyklov od talianskeho výrobcu PERUZZO je vybavený dvojitým upevňovacím systémom. Jeho súčasťou sú kvalitné popruhy, ktoré boli testované na 300 kg zaťaženie. Tieto popruhy umožnia bezpečné a stabilné prichytenie bicyklov na auto aj pri vyššej rýchlosti.


Jednoduché pripevnenie bicykla

Inštalácia nosiča PERUZZO a následné prichytenie bicyklov je veľmi rýchle a jednoduché. Ramená sú navyše sklopné na väčšiu úsporu miesta a ľahšie skladovanie, napr. v batožinovom priestore auta. Pred kúpou produktu sa uistite, či model vášho auta umožňuje prichytenie zadného nosiča bicyklov.


Certifikácia TÜV

Nosič bicyklov PERUZZO PURE INSTINCT REAR spĺňa prísne európske normy a je vybavený certifikátom TÜV, ktorý zaručuje kvalitné spracovanie produktu podľa najprísnejších nemeckých noriem a bezpečné používanie podľa aktuálnych noriem bezpečnosti práce.


Pravidlá montáže

1) Nosič po nainštalovaní nikdy nesmie zakrývať zadné svetlá automobilu (Nevhodný na autá, ktoré majú svetlá v hornej časti karosérie, napríklad Ford Focus z roku 2006)

2) Nosič nesmie prekrývať ŠPZ (nutné dokúpiť prídavné držiaky na ŠPZ)

3) Bicykel nesmie výrazne presahovať karosériu, vzory podľa priložených fotografií

4) Spodná časť nosiča sa nesmie opierať svojou hmotnosťou o vrchnú časť nárazníka automobilu, vzory podľa priložených fotografií


Parametre a špecifikácia

Typ nosiča bicyklov

Upevnenie na zadné dvere

Počet kolies

Počet bicyklov 2

Uzamykateľnosť

Uzamykateľnosť Bicykla k nosiču

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie skladací

Nosnosť

Nosnosť 45 kg
Maximálna hmotnosť jedného bicykla 22,5 kg
Kód:  AUPR04707ab
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PZ-709

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18