Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

PACHO-LEK proti vydrám

23,76 €

PACHO-LEK proti vydrám

Pachový ohradník PACHO-LEK je vysoko účinným nástrojom v boji proti vydrám. Prípravok obsahuje pachovú látku, ktorá vydry účinne a spoľahlivo odpudzuje. Pachový ohradník PACHO-LEK proti vydrám sa pohodlne aplikuje do nosiča BIO10, ktorý sa umiestni na brehu rybníka. Odpudí tak vydry ešte pred vstupom do rybníka a zabráni tak škodám na rybách. Pachový ohradník PACHO-LEK proti vydrám ponúka objem 250 ml a vďaka fľaši s aplikátorom je jeho použitie rýchle a maximálne pohodlné.

Kľúčové vlastnosti pachového ohradníka PACHO-LEK proti vydrám

  • Pachový ohradník PACHO-LEK proti vydrám
  • Koncentrát sa aplikuje do nosiča BIO10
  • Pachový ohradník PACHO-LEK proti vydrám s objemom 250 ml
  • Jednoduché a rýchle umiestnenie nosiča BIO10 na breh rybníka
  • Vďaka fľaši s aplikátorom sa pachový ohradník PACHO-LEK pohodlne a jednoducho používa

Jednoduché použitie prípravku PACHO-LEK proti vydrám s aplikátorom

Vďaka praktickému aplikátoru je použitie pachového ohradníka PACHO-LEK proti vydrám maximálne pohodlné. Prípravok sa aplikuje do nosiča BIO10, ktorý sa následne umiestni na breh rybníka. Vďaka tomu prípravok PACHO-LEK spoľahlivo odpudzuje vydry ešte pred vstupom do rybníka a bráni tak škodám na rybách.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Vydry
Umiestnenie Na záhradu

Zásada

Zásada Sprej
Napájanie Nevyžaduje napájanie

Objem balenia

Objem 250 ml
Kód:  AUPR321734
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  44

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02