Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

PACHO-LEK proti kunám

2,3 6 hodnotení
23,76 €

PACHO-LEK proti kunám

Pachový ohradník PACHO-LEK je špeciálne určený proti kunám a lasiciam. Obsahuje pachovú látku, ktorá účinne odpudzuje nielen kuny, ale aj lasice. Zabráni im tak vo vniknutí do povalových priestorov a aj na iné miesta. Koncentrát PACHO-LEK proti kunám sa aplikuje do nosiča BIO10, a to v troch bodoch po dobu jednej sekundy. Disponuje objemom 250 ml a vďaka fľaši s aplikátorom sa taktiež pohodlne a ľahko používa. Pachový ohradník PACHO-LEK zaručene odpudí kuny aj lasice.

Kľúčové vlastnosti pachového ohradníka PACHO-LEK proti kunám

  • Pachový ohradník určený proti kunám
  • Vďaka fľaši s aplikátorom sa pachový ohradník PACHO-LEK pohodlne a jednoducho používa
  • Koncentrát sa aplikuje do nosiča BIO10
  • Pachový ohradník PACHO-LEK s objemom 250 ml
  • Pachová látka účinne odpudzuje kuny aj lasice

Pachový ohradník PACHO-LEK proti kunám s aplikátorom

Pachový ohradník PACHO-LEK proti kunám je vybavený praktickým aplikátorom, vďaka ktorému je jeho použitie veľmi jednoduché. Stačí aplikovať koncentrát do nosiča BIO10 v 3 bodoch po dobu jednej sekundy. Okrem kún je pachový ohradník PACHO-LEK veľmi účinný aj proti lasiciam.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Kuny
Umiestnenie Do domu, Na záhradu

Zásada

Zásada Sprej
Napájanie Nevyžaduje napájanie

Objem balenia

Objem 250 ml
Kód:  AUPR321729
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  11

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12