Obnoviť stránku

PACHO-LEK proti krtkom

23,24 €

PACHO-LEK proti krtkom

Pachový ohradník PACHO-LEK je ideálnym pomocníkom v boji proti krtkom. Prípravok obsahuje pachovú látku, ktorá krtkov účinne a spoľahlivo odpudzuje. Pachový ohradník PACHO-LEK sa jednoducho aplikuje do zvitku drevitej vlny, a to trikrát po dobu jednej Pachový ohradník PACHO-LEK je ideálnym pomocníkom v boji proti krtkom. Prípravok obsahuje pachovú látku, ktorá krtkov účinne a spoľahlivo odpudzuje. Pachový ohradník PACHO-LEK sa jednoducho aplikuje do zvitku drevitej vlny, a to trikrát po dobu jednej sekundy. Zvitok s prípravkom sa následne vloží do otvoru krtinca a prehrnie zeminou. Pachový ohradník PACHO-LEK disponuje objemom 250 ml a vďaka fľaši s aplikátorom je jeho použitie rýchle a maximálne pohodlné.

Kľúčové vlastnosti pachového ohradníka PACHO-LEK proti krtkom

  • Pachový ohradník PACHO-LEK proti krtkom
  • Koncentrát sa aplikuje do zvitku drevitej vlny
  • Pachový ohradník PACHO-LEK proti krtkom s objemom 250 ml
  • Aplikácia zvitku s koncentrátom priamo do krtinca
  • Vďaka fľaši s aplikátorom sa pachový ohradník PACHO-LEK pohodlne a jednoducho používa

Jednoduché použitie prípravku PACHO-LEK proti krtkom

Vďaka praktickému aplikátoru je použitie pachového ohradníka PACHO-LEK maximálne pohodlné. Prípravok sa aplikuje do zvitku drevitej vlny trikrát po dobu jednej sekundy. Zvitok s prípravkom PACHO-LEK sa následne umiestni priamo do krtinca a prekryje zeminou, takže je veľmi účinný a krtkov spoľahlivo odpudzuje.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Krtkovia
Umiestnenie Na záhradu

Zásada

Zásada Sprej
Napájanie Nevyžaduje napájanie

Objem balenia

Objem 250 ml
Kód:  AUPR321733
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  10

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14