Obnoviť stránku

OXFORD SKRÁTENÉ SUPER LEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 8/28)

5 1 hodnotení
131,90 €

OXFORD SKRÁTENÉ SUPER LEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 8/28)

Pokiaľ sa vozíte na svojom vozidle za prácou aj za zábavou, spoľahlivo dobre viete, že v bezpečí sa jazdí lepšie. Dámske nohavice na motorku OXFORD SKRÁTENÉ SUPER LEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 8/28) perfektne spájajú praktickosť a pohodlie a od prvého momentu upútajú svojím dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu Urban. Tieto vynikajúce nohavice na motorku poskytujú nadštandardnú ochranu proti poraneniu, čo zaisťuje vrchný materiál bavlna, DuPont Hypalon, Elastan, kevlar, Polyester a Textil.

OXFORD SKRÁTENÉ SUPER LEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 8/28) sú moto nohavice, ktoré zaručia bezpečie aj komfort

To by ale nestačilo bez dobrých chráničov na najdôležitejších častiach tela, ktoré zaručujú ochranu pri páde. To je dôvod, prečo motorkárske nohavice OXFORD SKRÁTENÉ SUPER LEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 8/28) obsahujú vo výbave ochranu na kolenách. Nohavice na motorku OXFORD SKRÁTENÉ SUPER LEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 8/28) možno obliekať bez ohľadu na ročné obdobie.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyester, Elastan, Textil, kevlar, DuPont Hypalon

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Materiál podšívky Kevlar, Aramid
Kód:  Moto20730
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-40-828

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14