Obnoviť stránku

OXFORD SKRÁTENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 30)

107,35 €

OXFORD SKRÁTENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 30)

Pokiaľ vyrážate na motorke do mesta aj do prírody, rozhodne viete, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. Pánske moto nohavice OXFORD SKRÁTENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 30) na jedničku spájajú v harmonický celok komfort a bezpečie a okamžite zaujmú svojím dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl Urban. Tieto poctivo spracované nohavice na motorku dokážu zaistiť nutnú ochranu pred poranením, o ktorú sa postará vrchná vrstra materiálu bavlna, denim, Polyamid a Textil.

OXFORD SKRÁTENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 30) sú nohavice na motorku, ktoré zaručia bezpečie aj komfort

To by ale bolo málo bez nevyhnutných protektorov na významných častiach trupu, ktoré zaručujú ochranu pri páde. A z toho dôvodu moto nohavice OXFORD SKRÁTENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 30) obsahujú vo výbave chrániče kolien a bedier. Nohavice na motorku OXFORD SKRÁTENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 30) oceníte ako v zime, tak aj v lete. Pomyselným vrcholom je potom, že ich môžete nosiť aj počas celého dňa v práci, pretože sú rovnako komfortné ako džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyamid, Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Čierna
Kód:  Moto21127
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-214-3030

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01