Obnoviť stránku

OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, modré indigo, veľkosť 8/26)

5 1 hodnotení
Cenová bomba
75,89 € Ušetríte 33,71 €

OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, modré indigo, veľkosť 8/26)

Ak sa vozíte na svojom vozidle do mesta aj mimo neho, určite sa zhodneme, že robiť parádu musí nielen motorka, ale aj vodič. Dámske moto nohavice OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, modré indigo, veľkosť 8/26) perfektne spojili bezpečnosť a komfort a už od počiatku zaujmú dizajnom každého, kto má rád štýl Urban. Tieto bezkonkurenčné moto nohavice zaručia tú najvyššiu ochranu pred poranením, čo si primárne berie na starosti vrchný materiál bavlna, denim, DuPont Hypalon, Elastan, kevlar a Textil.

OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, modré indigo, veľkosť 8/26) sú nohavice na motorku, ktoré zaistia komfortnú jazdu

Avšak správny motorkár sa nezaobíde bez dobrých chráničov na najdôležitejších miestach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. A preto moto nohavice OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, modré indigo, veľkosť 8/26) majú kvalitné protektory kolenných kĺbov. Moto nohavice OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, modré indigo, veľkosť 8/26) možno obliekať behom celého roka. Pomyselným vrcholom je potom, že v nich môžete chodiť aj v práci, sú komfortné úplne rovnako ako bežné džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Elastan, Textil, denim, kevlar, DuPont Hypalon

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Materiál podšívky Kevlar, Aramid
Kód:  Moto20721
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-39-826

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04