Obnoviť stránku

OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 20/26)

141,90 €

OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 20/26)

Pokiaľ vyrážate na svojom motocykli na výlety alebo do práce, zaručene potvrdíte, že nemá cenu riskovať zbytočné poradenia. Dámske nohavice na motorku OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 20/26) skvele prepájajú pohodlie a ochranu a už na prvý pohľad upútajú svojím vzhľadom každého, komu sa páči štýl Urban. Tieto precízne spracované moto nohavice zabezpečujú spoľahlivú bezpečnosť pri nechcených pádoch, o čo sa stará hlavne exteriérový materiál bavlna, denim, DuPont Hypalon, Elastan, kevlar, Polyester a Textil.

OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 20/26) sú moto nohavice, ktoré niečo vydržia

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez dobrých chráničov na dôležitých oblastiach tela, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. Preto nohavice na motorku OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 20/26) obsahujú vo výbave ochranu kolien. Nohavice na motorku OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 20/26) môžete používať po celý rok. A okrem toho ich kľudne môžete nosiť aj len tak, sú pohodlné úplne rovnako ako obyčajné džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyester, Elastan, Textil, denim, kevlar, DuPont Hypalon

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Materiál podšívky Kevlar, Aramid
Kód:  Moto20761
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-44-2026

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01