Obnoviť stránku

OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 18/26)

Garancia najlepšej ceny
141,90 €

OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 18/26)

Pokiaľ jazdíte na vašom žihadle do prírody alebo do práce, nepochybne viete, že nemá cenu zbytočne riskovať. Dámske nohavice na motorku OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 18/26) perfektne skombinovali bezpečie a ochranu a už pri prvom pohľade zaujmú dizajnom každého, kto má rád štýl Urban. Tieto vynikajúce nohavice na motorku garantujú totiž najväčšiu ochranu pri páde na cestu, o čo sa postará exteriérový materiál bavlna, denim, DuPont Hypalon, Elastan, kevlar, Polyester a Textil.

OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 18/26) sú nohavice na motorku, ktoré vydržia

Avšak správny motorkár na sedlo svojho stroja nesadne bez protektorov na rizikových častiach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. To je dôvod, prečo nohavice na motorku OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 18/26) majú kvalitné chrániče kolien. Moto nohavice OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 18/26) môžete v pohode nosiť celoročne. A skvelá správa je, že v nich môžete kľudne chodiť celý deň, vyzerajú totiž skoro ako akékoľvek iné džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyester, Elastan, Textil, denim, kevlar, DuPont Hypalon

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Materiál podšívky Kevlar, Aramid
Kód:  Moto20760
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-44-1826

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07