Obnoviť stránku

OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 8/26)

Zľavnené -16 %
115,90 € 137,90 €

OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 8/26)

Pokiaľ vyrážate na svojom motocykli za prácou aj za zábavou, zaručene nám dáte za pravdu, že nemá cenu riskovať zbytočné poradenia. Dámske moto nohavice OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 8/26) dokonale zjednocujú funkčnosť a bezpečnosť a okamžite upútajú svojím vzhľadom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl Urban. Tieto bezkonkurenčné moto nohavice zaručia nutnú bezpečnosť pri nechcených pádoch, ktorú má na starosti vrchná vrstra materiálu bavlna, denim, DuPont Hypalon, Elastan, kevlar, Polyester a Textil.

OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 8/26) sú nohavice na motorku, ktoré zaručia bezpečie aj komfort

To by ale bolo málo bez dobrých chráničov na citlivých partiách, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. Preto moto nohavice OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 8/26) obsahujú vo výbave kvalitné chrániče na kĺboch kolien. Nohavice na motorku OXFORD SKRÁTENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 8/26) možno nosiť behom celého roka. Skvelý dojem potom utvára, že ich kľudne môžete nosiť aj v práci, vyzerajú totiž ako džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyester, Elastan, Textil, denim, kevlar, DuPont Hypalon

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Materiál podšívky Kevlar, Aramid
Kód:  Moto20764
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-44-826

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07