Obnoviť stránku

OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 32)

107,35 €

OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 32)

Ak vyrážate na motorke alebo skútri do práce alebo na výlety, spoľahlivo viete, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. Pánske nohavice na motorku OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 32) zaujímavo prepojili praktickosť a pohodlie a už pri prvom pohľade milo prekvapia dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu Urban. Tieto skvele spracované moto nohavice prinášajú nutnú ochranu pred prípadným zranením, čo si berie na starosti vrchná vrstva z materiálu bavlna, denim, Polyamid a Textil.

OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 32) sú nohavice na motorku, ktoré zaistia komfortnú jazdu

Čo by to ale bolo za motorkárske nohavice bez potrebných chráničov na najrizikovejších telesných partiách, ktoré zaručujú ochranu pri páde. A z toho dôvodu motorkárske nohavice OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 32) majú chrániče bedrových a kolenných kĺbov. Nohavice na motorku OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 32) možno obliekať behom celej sezóny. A bonbónik na záver je, že ich budete môcť nosiť celý deň, vyzerajú rovnako a sú taktiež pohodlné ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyamid, Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Modrá
Kód:  Moto21176
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-222-3234

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17