Obnoviť stránku

OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 32)

107,35 €

OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 32)

Pokiaľ sa vozíte na motorke alebo skútri do mesta aj do prírody, nepochybne sa zhodneme, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. Pánske moto nohavice OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 32) výborne spájajú v jedno funkčnosť a ochranu a od začiatku zaujmú dizajnom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Urban. Tieto vynikajúce nohavice na motorku zaručia kompletnú ochranu proti poraneniu, ktorú má na svedomí exteriérový materiál bavlna, denim, Polyester a Textil.

OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 32) sú nohavice na motorku na bezpečnú aj kľudnú jazdu

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez integrovaných chráničov na rizikových oblastiach, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. Z toho dôvodu motorkárske nohavice OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 32) obsahujú vo výbave kvalitné protektory kolien a bedier. Moto nohavice OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 32) môžete využívať celoročne. Stranou nezostane ani, že ich bez problému môžete nosiť celý deň, sú rovnako komfortné ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyester, Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna
Kód:  Moto21140
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-216-3234

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11